Popust - Beograd, Suncane naocare, - moj kupon
Novi Beograd

Sunčane naočare preko 100 modela na Novom Beogradu!

2.800 rsd 5.500rsd
Ističe 27.10.2019
Optika LUX
Preuzmi kupon

Sunčane naočare popusti! Uz besplatan blic kupon bez registacije iskoristite popust za  Sunčane naočare marke Matrix ili Maric John u optici Lux na Novom Beogradu!

Naočare za sunce imaju dve osnovne funkcije: da zaštite oči od direktnih sunčevih zraka, ali i da dobro izgledaju na nama – ili mi sa njima! Zato moraju biti dobre, kvalitetne i – markirane!

Međutim, naočare koje vam zaista dobro pristaju i koje ćeto ponosno nositi u svakoj prilici nije lako naći, osim ako ste spremni da izdvojite poveću količinu para – ili jednostavno iskoristite popust optike LUX, i pronađite prave naočare za sunce za sebe ili vama dragu osobu! Očna kuća Optika Lux je optičarska radnja u Beogradu sa višegodišnjim iskustvom na polju oftalomoloških i optičarskih usluga.

Neka neke od ovih naočara postanu vaš omiljeni modni detalj tokom proleća i leta!  Kod nas možete naći veliki izbor najkvalitetnijih sunčanih naočara dostupan svakom kupcu, od najobičnijih do ekskluzivnih modela svetski poznatih modnih kreatora.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata sunčane naočare preko 100 modela
– Možete se opredeliti za jednu od ponudjenih opcija
* Sunčane naočare marke Matrix po ceni od 2800rsd ili
* Sunčane naočare marke Maric John po ceni od 3500rsd
– Sa priloženim kuponom iznos od 2800rsd ili 3500rsd u zavisnosti za koje naočare se opredelite plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 27.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Nije potebno zakazivanje
– Telefon: 011/412 26 63
– Radno vreme: pon-pet 10-19h, subota 10-15h
– Adresa: Jurija Gagarina 227, lokal 5 (T.C.Enjub)


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

http://www.optikalux.rs
Jurija Gagarina 227, lok 5 (T.C. Enjub)
011/412 26 63
Pogledaj na mapi
  Optika LUX se 11 godina profesionalno bavi ugradnjom dioptrijskih stakala vrhunskog kvaliteta. Nudimo kompletnu uslugu koja uključuje kompjutersko određivanje dioptrije, veliki izbor dioptrijskih ramova i ugradnju stakala. Nudimo Vam veliki izbor dioptrijskih okvira, plastičnih, metalnih, muških, ženskih i dečijih kao i specijalne okvire od ultra tankog nerđajućeg čelika i titanijuma.  U zavisnosti od Vaše dioptrije preporučićemo Vam određeni tip dioptrijskog stakla iz naše ponude a koja obuhvata mineralna sferna i cilindrična stakla, plastična stakla, antirefleks, bifokalna, progresiv stakla kao i foto stakla u više boja. Optika LUX se 11 godina profesionalno bavi ugradnjom dioptrijskih stakala vrhunskog kvaliteta. Nudimo kompletnu uslugu koja uključuje kompjutersko određivanje dioptrije, veliki izbor dioptrijskih ramova i ugradnju stakala. Nudimo Vam veliki izbor dioptrijskih okvira, plastičnih, metalnih, muških, ženskih i dečijih kao i specijalne okvire od ultra tankog nerđajućeg čelika i titanijuma.  U zavisnosti od Vaše dioptrije preporučićemo Vam određeni tip dioptrijskog stakla iz naše ponude a koja obuhvata mineralna sferna i cilindrična stakla, plastična stakla, antirefleks, bifokalna, progresiv stakla kao i foto stakla u više boja.