Sunčane naočare preko 100 modela već od 2800rsd!

Popust - Beograd, Suncane naocare, - moj kuponBeograd - kuponi, popusti u Optika Lux na Novom Begoradu! Iskoristi popust uz besplatan kupon na preko 100 modela: brendirane suncane i dioptrijske naocare. Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 5500KUPON ISTIČE
2800 RSD26/09/2019

Sunčane naočare popusti! Uz besplatan blic kupon bez registacije iskoristite popust za  Sunčane naočare marke Matrix ili Maric John u optici Lux na Novom Beogradu!

Naočare za sunce imaju dve osnovne funkcije: da zaštite oči od direktnih sunčevih zraka, ali i da dobro izgledaju na nama – ili mi sa njima! Zato moraju biti dobre, kvalitetne i – markirane!

Međutim, naočare koje vam zaista dobro pristaju i koje ćeto ponosno nositi u svakoj prilici nije lako naći, osim ako ste spremni da izdvojite poveću količinu para – ili jednostavno iskoristite popust optike LUX, i pronađite prave naočare za sunce za sebe ili vama dragu osobu! Očna kuća Optika Lux je optičarska radnja u Beogradu sa višegodišnjim iskustvom na polju oftalomoloških i optičarskih usluga.

Neka neke od ovih naočara postanu vaš omiljeni modni detalj tokom proleća i leta!  Kod nas možete naći veliki izbor najkvalitetnijih sunčanih naočara dostupan svakom kupcu, od najobičnijih do ekskluzivnih modela svetski poznatih modnih kreatora.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata sunčane naočare preko 100 modela
– Možete se opredeliti za jednu od ponudjenih opcija
* Sunčane naočare marke Matrix po ceni od 2800rsd ili
* Sunčane naočare marke Maric John po ceni od 3500rsd
– Sa priloženim kuponom iznos od 2800rsd ili 3500rsd u zavisnosti za koje naočare se opredelite plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 26.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Nije potebno zakazivanje
– Telefon: 011/412 26 63
– Radno vreme: pon-pet 10-19h, subota 10-15h
– Adresa: Jurija Gagarina 227, lokal 5 (T.C.Enjub)

http://optikalux.rs/

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://www.optikalux.rs Adresa : Jurija Gagarina 227, lok 5 (T.C. Enjub)
Telefon : 011/412 26 63
Pogledaj na mapi
  Optika LUX se 11 godina profesionalno bavi ugradnjom dioptrijskih stakala vrhunskog kvaliteta. Nudimo kompletnu uslugu koja uključuje kompjutersko određivanje dioptrije, veliki izbor dioptrijskih ramova i ugradnju stakala. Nudimo Vam veliki izbor dioptrijskih okvira, plastičnih, metalnih, muških, ženskih i dečijih kao i specijalne okvire od ultra tankog nerđajućeg čelika i titanijuma.  U zavisnosti od Vaše dioptrije preporučićemo Vam određeni tip dioptrijskog stakla iz naše ponude a koja obuhvata mineralna sferna i cilindrična stakla, plastična stakla, antirefleks, bifokalna, progresiv stakla kao i foto stakla u više boja. Optika LUX se 11 godina profesionalno bavi ugradnjom dioptrijskih stakala vrhunskog kvaliteta. Nudimo kompletnu uslugu koja uključuje kompjutersko određivanje dioptrije, veliki izbor dioptrijskih ramova i ugradnju stakala. Nudimo Vam veliki izbor dioptrijskih okvira, plastičnih, metalnih, muških, ženskih i dečijih kao i specijalne okvire od ultra tankog nerđajućeg čelika i titanijuma.  U zavisnosti od Vaše dioptrije preporučićemo Vam određeni tip dioptrijskog stakla iz naše ponude a koja obuhvata mineralna sferna i cilindrična stakla, plastična stakla, antirefleks, bifokalna, progresiv stakla kao i foto stakla u više boja.