BRENDIRANI DIOPTRIJSKI RAM + ANTIREFLEKS STAKLA ( HMC ) + KONTROLA DIOPTRIJE + FUTROLA sa KRPICOM za samo 2190rsd! Iskoristi POPUST 75%!

950
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 8800KUPON ISTIČE
2190 RSD02/07/2019

Kada dođe vreme da izaberete naočare za vid koje će najbolje stajati na Vašem licu, dolazi do velike dileme: Koji oblik naočara za vid najbolje pristaje mom licu? Koji su to materijali koji su
najotporniji i imaju najduži vek trajanja? Šta je to što je u trendu ove sezone kada su u pitanju naočare za vid, a i naredne?
U našoj optičarskoj radnji izdvajamo dioptrijske ramove svetski priznatih proizvođača kao što su: LORIS AZZARO ramovi sa SWAROVSKI KRISTALIMA, MANGO, SHAKE, OPTELLI, VIEWOPTICS, ABORIGINALL, TOMSS, ICU, MAXEY, POLAROID, HACKETT, CRISSTIAN LACROIX,FRANCIS GATTEL, NEW YORK YANKEES, OZZIE i drugi. Naša briga je takođe da svako ko dođe kod nas dobije i odgovarajući proizvod (dioptrijsko staklo), koji odgovara njegovom oku. Raspolažemo sa staklima svih proizvođača koji se nalaze na našem tržištu.
U današnjoj ponudi osim brendiranog dioptrijskog rama i antireflex stakla (HMC) nudimo vam i kontolu dioptrije kao i futrolu sa krpicom za neverovatnih 2190rsd!

Posetite nas…


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: brendirani dioptrijski ram + antireflex stakla (HMC) +kontrola dioptrije, futrola i krpica
– Ponuda važi samo za dioptrije do +/- 6,00 u sph (sferi) ili (+/-4,00 sph i +/-2,00 u cyl (cilindru)
– Sa priloženim kuponom iznos od 2190rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 02.07.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za zakazivanje: 011/23-16-019,069 330-3505
– Radno vreme: od ponedeljka – petka od 09-19h, subota od 09-15h
– Adresa: Ratka Mitrovića 132, lok.2b, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Rakovica

Website : http://smartlook.rs/%20%20 Adresa : Ratka Mitrovića 132, lok.2b, Beograd
Telefon : 011/23-16-019
Pogledaj na mapi
“SMART LOOK” se nalazi na adresi: Ratka Mitrovića 132 L2B, iza zgrade se nalazi veliki i neopterećen parking, tako da je dolazak kolima sitnica. U našoj optičarskoj radnji možete izabrati dioptrijske ramove po svom ukusu i platežnim sposobnostima. Rapolažemo sa dioptrijskim ramovima renomiranih proizvođača iz Evrope i sveta. Tu izdvajamo dioptrijske ramove svetski priznatih proizvođača kao što su: LORIS AZZARO ramovi sa SWAROVSKI KRISTALIMA, MANGO, SHAKE, OPTELLI, VIEWOPTICS, ABORIGINALL, TOMSS, ICU, MAXEY, POLAROID, HACKETT, CRISSTIAN LACROIX,FRANCIS GATTEL, NEW YORK YANKEES, OZZIE i drugi. Na rapolaganju su SVE VRSTE DIOPTRIJSKIH STAKALA, kako mineralna tako i organska. Raspolažemo sa širokim izborom KONTAKTNIH SOČIVA: DNEVNIM, MESEČNIM, TROMESEČNIM, ŠESTOMESEČNIM i GODIŠNJIM. Takođe raspolažemo i sa sredstvima za održavanje kontaktnih sočiva. Posetite nas...