BRENDIRANI DIOPTRIJSKI RAM + CR stakla + KONTROLA DIOPTRIJE + FUTROLA sa KRPICOM za samo 1490rsd! Iskoristi POPUST 78% uz BESPLATAN KUPON!

1339
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 6600KUPON ISTIČE
1490 RSD06/07/2019

Potrebne su Vam naočare? Želite perfektan vid i okvir koji je u trendu? Izaberite neki od modela u našoj ponudi i primetićete razliku! A i drugi će je primetiti…
Odmah da otklonimo zabludu koja je nažalost još uvek prisutna kod velikog dela naših građana, a to je ta da su mineralna stakla kvalitetnija od organskih, odnosno plastičnih CR stakala. CR stakla lakša su i udobnija za nošenje, ukoliko naočare padnu plastična stakla se neće razbiti za razliku od mineralnih, deci se isključivo ugrađuju samo ova plastična stakla zbog mogućnosti povrede oka. Kod mineralnih stakala – u slučaju neke nezgode sa naočarima, lako se može dogoditi da delić mineralnog stakla završi u oku. Zbog svih prednosti plastičnih stakala tendencija u svetskim, ali i našim fabrikama dioptijskih stakala, je potpuno izbacivanje mineralnih dioptijskih stakala iz proizvodnje i orijentacija samo na organska – plastična dioptijska CR stakla.
Ogroman izbor u optičarskoj radnji “Smart Look” garantuje da ćete izabrati naočare koje ćete sa radošću nositi, puni zadovoljstva pri svakom pogledu u ogledalo.
U raznim cenovnim rangovima, sve naše naočare imaju nešto zajedničko – kvalitetne su i moderne.
Posetite nas i izaberite…!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: brendirani dioptrijski ram+CR stakla +kontrola dioptrije, futrola i krpica
– Ponuda važi samo za dioptrije do +/- 6,00 u sph (sferi) ili (+/-4,00 sph i +/-2,00 u cyl (cilindru).
– Sa priloženim kuponom iznos od 1490rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 06.07.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za zakazivanje: 011/23-16-019,069 330-3505
– Radno vreme: od ponedeljka – petka od 09-19h, subota od 09-15h
– Adresa: Ratka Mitrovića 132, lok.2b, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Rakovica

Website : http://smartlook.rs/%20%20 Adresa : Ratka Mitrovića 132, lok.2b, Beograd
Telefon : 011/23-16-019
Pogledaj na mapi
“SMART LOOK” se nalazi na adresi: Ratka Mitrovića 132 L2B, iza zgrade se nalazi veliki i neopterećen parking, tako da je dolazak kolima sitnica. U našoj optičarskoj radnji možete izabrati dioptrijske ramove po svom ukusu i platežnim sposobnostima. Rapolažemo sa dioptrijskim ramovima renomiranih proizvođača iz Evrope i sveta. Tu izdvajamo dioptrijske ramove svetski priznatih proizvođača kao što su: LORIS AZZARO ramovi sa SWAROVSKI KRISTALIMA, MANGO, SHAKE, OPTELLI, VIEWOPTICS, ABORIGINALL, TOMSS, ICU, MAXEY, POLAROID, HACKETT, CRISSTIAN LACROIX,FRANCIS GATTEL, NEW YORK YANKEES, OZZIE i drugi. Na rapolaganju su SVE VRSTE DIOPTRIJSKIH STAKALA, kako mineralna tako i organska. Raspolažemo sa širokim izborom KONTAKTNIH SOČIVA: DNEVNIM, MESEČNIM, TROMESEČNIM, ŠESTOMESEČNIM i GODIŠNJIM. Takođe raspolažemo i sa sredstvima za održavanje kontaktnih sočiva. Posetite nas...