Bris grla i bris nosa za samo 500rsd uz besplatan kupon. Iskoristi popust!

Beograd - bris grla i nosa, popust na moj kuponZdravlje - popusti! Laboratorijske analize, brisevi, kardioloski pregled, ultrazvuk srca, stitne zlezde, abodmena, urolog. Iskoristi popust- kuponi bez placanja unapred - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1020KUPON ISTIČE
500 RSD29/09/2019

Zdravlje, poopusti, moj kupon Beograd! Iskorsti popust na bris grla i nosa. Besplatan kupon za ponudu Bris grla i nosa u Millenium Medic na Vračaru!

Bol u grlu najčešće mogu da prouzrokuju virusi ili bakterije kojih ima mnogo krajem jeseni i tokom zime, a prenose se prljavim rukama, kao i direktnim kontaktom. Kada oni nadvladaju, dolazi do bola u grlu, otežanog gutanja,curenja nosa, temperature, malaksalosti, glavobolje… Bris grla je jednostavna dijagnostička metoda i najbolji načina da se utvrdi ima li bakterija u grlu koje treba lečiti. Nakon nalaza možete znati da li raste neka od patogenih bakterija koju treba lečiti. Naročito početkom zime dolazi do naglih promena temperatura i one narušavaju naše zdravlje. Prvenstveno se odraze na respiratorne organe i urinarni trakt.

Uzimanje briseva za pregled:
Bris se uzima pre početka antibiotske terapije i minimum 12 časova nakon aplikacije antiseptičnog sredstva. Kontrolni se uzima najranije 3 dana nakon završene terapije. Uzima se pre početka antibiotske terapije.

Sve medicinske usluge možete obaviti u prijatnom ambijentu poliklinike gde će vas dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje potpuno posvećeno vama, brzo ćemo organizovati sve potrebne preglede, štedeći vaše vreme i novac.

Mislite na svoje zdravlje!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više jednu osobu kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata bris grla i bris nosa 
– Sa priloženim kuponom iznos od 500rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 29.09.2019.
– Neophodna je najava
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Telefon za zakazivanje: 011/2447-447 ili 011/2448-488 ili 065/3448-488
– Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova
– Adresa: Molerova 11, Vračar, Beograd

www.milleniummedic.rs


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Website : http://www.milleniummedic.rs/ Adresa : Molerova 11
Telefon : 011/2447447
Pogledaj na mapi
Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj ulici br. 11 na Vračaru. Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje. U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca.