Brisevi za žene: paket briseva za samo 1550rsd na Bulevaru!

Beograd- brisevi za žene,moj kupon!Zdravlje - popusti čak do 81%! Preuzmi besplatan kupon, bez registracije i ostvari popust: komplet ginekoloski pregled, analiza polnih hormona,brisevi za žene... Kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2870KUPON ISTIČE
1550 RSD20/09/2019

Brisevi za žene! Popust za paket od 6 ginekoloških briseva! Brisevi za žene:cervikalni, vaginalni bris, chlamydia, mycoplazma, ureaplazma + gonokok!

Sve žene stare između 20 i 35 godina, koje su tokom dva poslednja meseca promenile jednog ili više partnera. Sve trudnice u prvom tromesečju trudnoće i sve žene sa spontanim pobačajima i nejasnim sterilitetom morale bi da se jave na pregled.
Brisevi za žene podrazumevaju pregled vaginalnog sekreta, odnosno vaginalni bris. Predstavlja jednostavnu i bezbolnu metodu ispitivanja sekreta pokupljenog iz vagine (sa prednje i zadnje usne, kao i kanala grlića materice). Na osnovu ovih analiza mogu se otkriti znaci zapaljenja vagine, potom grlića materice, kao i uzročnici infekcije, dobroćudne i zloćudne ćelije i drugo. Za nas je zdravlje pacijenata na prvom mestu, zato smo polikliniku opremili najsavremenijim aparatima vodećih svetskih proizvođača.u cilju što preciznijeg i bržeg diagnostikovanja nastalih bolesti ili tegoba i u skladu sa važećim principima i odredbama najviših svetskih standarda.
Sve medicinske usluge možete obaviti u prijatnom ambijentu poliklinike gde će Vas dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje potpuno posvećeno vama i vašem zdravlju.

Posetite nas i prepustite se stručnjacima!

 


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata: Paket od 6 ginekoloških briseva za žene, cervikalni, vaginalni bris, chlamydia, mycoplazma, ureaplazma + gonokok.
– Sa priloženim kuponom iznos od 1550rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 20.09.2019. 

– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon 
– Radno vreme: radnim danima od 08h do 19h, subota od 08h do 15h
– Telefon: 011/30 88 304, 066/11 12 16, 064/11-12-780
– Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 193/A


 * Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Website : http://www.labomedica.net Adresa : Bulevar Kralja Aleksandra 193/A,Beograd
Telefon : 011-30 88 304
Pogledaj na mapi
Poliklinika i Laboratorija LaboMedica sa Vama 15 godina..Nalazimo se na Bulevaru Kralja Aleksandra 193/A.Pružamo sve medicinske usluge gde će Vas dočekati stručno i ljubazno medicinsko osoblje potpuno posvećeno Vama.Brzo i efikasno ćemo organizovati sve potrebne preglede, štedeći Vaše vreme i novac.Za nas je zdravlje pacijenata na prvom mestu, zato smo polikliniku opremili najsavremenijim aparatima vodećih svetskih proizvođača, u cilju što preciznijeg i bržeg diagnostikovanja nastalih bolesti ili tegoba i u skladu sa važećim principima i odredbama najviših svetskih standarda! Rezultate laboratorijskih analiza možete podići istog dana ili ih sačekati u prijatnom ambijentu čekaonice.