Stari Grad

Čišćenje lica Ultrazvučnom špatulom! Neka Vaše lice zablista!

690 rsd 2.500rsd
Ističe 18.12.2019
Preuzmi kupon

Kozmetički tretman ultrazvučnog čišćenja lica kombinuje dva tretmana. Jedan čisti lice dok drugi pomaže koži da bolje upije serume i hidratantne preparate koji se na nju nanose tokom tretmana. Talasi sa višom frekvencijom koriste da podstaknu regeneraciju ćelija, obnavljanje tonusa mišića lica, te da se utiče na bolju limfnu drenažu lica.

Čišćenja lica obavlja se posebnim aparatom koji emituje zvučne talase koje ljudsko uho ne može da čuje. Ovakve vibracije dubinski prodiru u kožu i takoreći izvlače prljavštinu, višak nagomilanih mrtvih ćelija kože i sebuma na površinu.
Upravo zbog toga što je blag, ovaj tretman je odličan za osetljivu kožu. Drugi tretmani su previše agresivni i čine da se osetljiva koža ljušti i peruta, dok ultrazvučni tretman lica može da se prilagodi osetljivoj koži i koristi blaži program koji neće uzrokovati iritacije.

Posetite nas i uverite se i sami…


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata: Čišćenje lica Ultrazvučnom špatulom
  Sa priloženim kuponom iznos od 690rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah a najkasnije do 18.12.2019.
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je dan ranije da otkažete i prezakažete novi termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćeni
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon: 011/401 76 01,063/85 30 558
 • Radno vreme: pon-pet od 10-19h
 • Adresa: Drinčićeva 34, Beograd, Stari grad

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Kozmetički edukativni centar Davidijus nalazi se na adresi ,Drinčićeva 34, Stari grad. Mi smo jedan od najreprezentativnijih frizersko-kozmetičkih edukativnih centara u Beogradu. Iza nas su godine iskustva a i dalje smo u potrazi za novim idejama. Vizija našeg rada je da klijentima omogućimo kompletnu uslugu kojom će biti zadovoljni. Ugledamo se na naše kolege iz sveta a ipak poštujemo sopstvenu autentičnost jer naš koncept je unikatan!