CR stakla za naočare sa ugradnjom za 890rsd uz blic kupon

1498
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2000KUPON ISTIČE
890 RSD23/07/2019

Iskoristite popust na bulevaru na CR stakla za naočare sa ugradnjom (dioptrija +/-5, cilindri +/- 2) + gratis kontola dioptrije uz besplatan kupon!

Naočare su odavno prestale da budu ružna pomagala i postale jedan od najlepših modnih detalja. Samo osobe koje imaju većih problema sa čulom vida, potvrdiće Vam koliko je ustvari dobar vid važan, i koliko znači prilikom obavljanja svakodnevnih životnih aktivnosti.

Bilo da su vam naočare potrebne za čitanje, rad za kompjuterom, daljinu CR stakla su pravi Izbor za Vas jer su laka i tanka, tako da će potpuno prirodno prijanjati na vaše lice, neće Vas opterećivati težinom i što je najvažnije CR stakla su organska. Zadovoljiće sve Vaše potrebe bilo da ih nosite u zatvorenom prostoru ili napolju, jer su mnogo lakša i tanja od mineralnih i ne lome se. Pogodna su za veće dioptije, a pošto ne postoji opasnost od povrede zbog loma stakla, naročito su pogodna za decu i za osobe koje se bave dinamičnim aktivnostima.

Sada stvarno svako od vas može da se pobrine za svoj vid, jer ovo je prava ponuda za sve generacije! Iskoristi popust! Posetite nas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata: CR stakla za naočare sa ugradnjom (dioptrija +/-5, cilindri +/- 2) + gratis kontola dioptrije
– Sa priloženim kuponom iznos od 890rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 23.07.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Obavezno zakazivanje i najava dolaska
– Telefon za zakazivanje: 064/23-91-404 i 011/40-250-19 
– Radno vreme: pon-pet od 09-20h, subota 0d 10-16h
– Adresa: Bulevar Kralja Aleksnadra 200 (u pasažu)

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Adresa : Bulevar Kralja Aleksnadra 200
Telefon : 011/40-250-19
Pogledaj na mapi
Nalazimo se na adresi Bulevar Kralja Aleksnadra 200. Osnovna delatnost nam je prodaja ramova, korektivnih ramova, određivanje dioptrije. U ponudi imamo širok spektar dečijih ramova i ramova za odrasle. Našim klijentima takođe pružamo stručno savetovanje vezano za sam izbor ramova. U ponudi imamo i najkvalitetnija stakla sa različitim zaštitama, a stakla radimo i prema receptima. Svim našim kupcima nudimo besplatno određivanje dioptrije. Posetite nas, garantujemo Vam kvalitet.