Lepota - akcije, depilacija toplim voskom - Moj kupon!
Palilula

Depilacija celih nogu ili ruku toplim voskom u centru grada!

650 rsd 1.200rsd
Kupon je istekao 15.10.2019
At the Stars

Depilacija popusti! Uz besplatan kupon iskoristite popust: depilacija  celih nogu ili ruku toplim voskom  u centru grada!

Skidanje neželjenih dlačica je uglavnom prava gnjavaža. Ako to pokušate kod kuće uraditi, nećete se dobro provesti. Radije taj nemili zadatak prepustite rukama stručnjaka koji će ih se rešiti brzo, kvalitetno i bezbolno.

Ova metoda uklanjanja dlačica je najpopularnija do sada. Nudi garantovano uklanjanje dlačica koje zadržava svoj efekat duže vreme. Ne samo da uklanja dlačice, depilacija toplim voskom je takođe pogodna za kožu. Nanošenjem voska na kožu i povlačenjem vršimo i piling i uklanjanje izumrlih ćelija sa površine kože. Danas je tehnologija pravljenja toplih voskova znatno poboljšana, njihova temperatura je prijatna za kožu i nije iritirajuća.

U salonu At the Stars znaju da ovaj delikatan zadatak treba obaviti sa velikom preciznošću i koncentracijom. Zato pravac u salon At the Stars, nemojte  dopustiti da budete nezadovoljni sa onim što možete promeniti.

Učinite vašu kožu nedoljivom!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata depilaciu celih nogu ili ruku toplim voskom
– Sa priloženim kuponom iznos od 650rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 15.10.2019.
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje unapred
– Telefon za informacije i zakazivanje: 060/324 66 54
– Radno vreme pon-pet od 09-18h, subota od 09-16h.
– Adresa: Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Nalazimo se na adresi Bulevar despota Stefana 86, Beograd, opština Palilula. U službi vaše lepote, naš stručni tim nastoji da svojim radom dovede do savršenstva kožu vašeg lica i tela. Nudimo vam na jednom mestu široku paletu kozmetičkih usluga koje će probudite vašu ženstvenost i lepotu..Naše stručno osoblje će se pobrinuti da zablistate, budete ponosni i srećni sa svojim novim izgledom. Dodjite da zajedno postignemo vaš cilj!