Stari Grad

Depilacija celog tela (pazuh, ruke, noge) sa brazilkom na Bulevaru!

990 rsd 3.000rsd
Ističe 27.12.2019
Preuzmi kupon

Redovnom depilacijom dlaka se proređuje i znatno je slabija, tako da je nije potrebno često raditi. Vreme je da kažete zbogom, neželjenim dlaćicama.

Pored toga što uklanjaju dlačice, vosak ima i efekt pilinga skidajući mrtve ćelije sa površine kože i ostavljajući je glatkom, sjajnom i mekšom nego ikada pre! Iskoristite popust i uštedite ! Iako nije leto, ruke, noge i prepone treba uvek da budu glatke i nežne!

Brijanje Vam nikada nije predstavljalo posao koji volite raditi, ali se ipak radi prvenstveno, o higijenskom, a tek onda o estetskom tretmanu. Brijanje intimnih delova tela je mnogima neugodno, jer često može doći do posekotina, iritacije, a mora se ponavljati na svaka dva do tri dana.

Oslobodite su suvišnih dlačica i uživajte u mekoj, glatkoj koži!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata: Depilaciju celog tela (pazuh, ruke, noge) sa brazilkom
  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 27.12.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Telefoni za zakazivanje: 064/404 84 86,061/21-44-635 
 • Radno vreme: ponedeljak – subota od 10-19h
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 160, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Kozmetički salon LA PRIMA nudi Vam profesionalne i stručne usluge za lepše nokte, negovane i nežne ruke, kao i za uredna stopala. I to nije sve, mi smo stručni da Vam japanskom metodom iscrtamo obrve, da vam nadogradimo svilene trepavice I još mnogo toga za Vaš lepši izgled…

POSETITE NAS jer nudimo širok spektar estetske kozmetike, kao i metoda za oblikovanje tela: trajna šminka obrva,nadogradnja svilenih trepavica 1:1, ruski volumen trepavica 3D, 4D, 5D, 6D ,depilacija šećernom pastom,hladna i topla depilacija,pedikir medicinski/estetski,manikir,izlivanje i nadogradnja noktiju,gel lak,sve vrste masaža,maderoterapija…
Japanska metoda iscrtavanja obrva, nadogradnja svilenih trepevaca, lepi nokti, nežne ruke, uredna stopala, maderoterapija sve su to specijalnosti kozmetičkog salona LA PRIMA. Posetite nas i uverite se u blagodeti naših usluga.