Popusti uz besplatan kupon - Depilacija za muskarce - moj kupon
Stari Grad

Depilacija za muškarce hladnim voskom(leđa ili stomak ili grudi ili ruke)!

450 rsd 1.000rsd
Ističe 08.11.2019
Salon lepote Anchhy Beleza
Preuzmi kupon

Beograd-Popust na moj kupon! Depilacija hladnim voskom za muškarce: leđa ili stomak ili grudi ili ruke) uz besplatan kupon bez registracije. Depilacija za muškarce – Imajte glatku i lepu kožu!

Neželjene dlačice predstavljaju veliki problem kako ženama, tako i muškarcima. Kako biste kožu održali glatkom, priuštite sebi depilaciju i zaboravite na brijač, jer on zahteva svakodnevnu upotrebu. Uklanjanje dlaka kod muškaraca može da ima estetsku i pre svega higijensku stranu. Za razliku od brijanja nakon depilacije ćete imati glatku i nežnu kožu duži vremenski period.Ova metoda podrazumeva brzo povlačenje delova dlaka iz korena, a rezultati dobro urađene depilacije mogu da budu vidljivi od 3 do 8 nedelja, u zavisnosti od tipa dlake.
Neki muškarci rade to iz estetskih razloga, drugi zbog potrebe sporta koji treniraju (bodibilding, plivanje, biciklizam, fudbal…), a treći (u manjini) se depiliraju da bi zadovoljili svoje lepše polovine.

Zato se prepustite rukama profesionalaca u salonu Anchhy Belezam i obezbite depilaciju leđa ili grudi ili stomaka ili ruku hladnim voskom, rešite se neželjenih dlačica i iskoristite sjajan popust.


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu regiju
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata depilacija za muškarce hladnim voskom (leđa ili stomak ili grudi ili ruke)
  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 450 rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 08.11.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Telefon:064/47 15 932
 • Radno vreme: ponedeljak – petak  od 10h do19h
 • Adresa: Čumićevo sokače 79

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

 

TAGOVI: Stari Grad

Čumićevo sokače, lokal 79.
064/4715932
Pogledaj na mapi
Salon lepote Anchhy Beleza pruža sve što vam je potrebno za negu lepote i više od toga. Nalazi u samom srcu grada, u ulici Čumićevo sokače, lokal 79.. Sve usluge u ovom salonu lepote su podređene vašem ulepšavanju, opuštanju i uživanju. Na jednom mestu možete naći kozmetičke usluge koje će izraziti vašu lepotu i negovati je. Usluge:- nega noktiju (manikir, pedikir, ojačavanje i nadogradnja noktiju...) - depilacija (noge, ruke, prepone, nausnice...)- masaža Stručno i ljubazno osoblje će se potruditi da svaki put kad izađete iz Salona imate osmeh na licu i neodoljivu želju da vas svi vide u novom, blistavom izdanju.