Kozmeticki salon, popusti. Trtetman Dermapen. Moj kupon
Zvezdara

Dermapen: Tretman Dermapenom lica ili tela (akne, bore,strije) !

3.999 rsd 8.000rsd
Ističe 20.11.2019
Preuzmi kupon

Lepota – tretmani lica ili tela! Dermapen uz besplatan blic kupon: tretman lica ili tela-aparatom Dermapen. Trtman je namenjem i ženama i muškarcima!

Aparatom Dermapen  se efikasno stimuliše proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija kozmetičkih i lekovitih preparata. Sastoji se od većeg broja iglica koje istovremeno stimulisu regeneraciju tkiva i ubacuju aktivne supstance. Klinički je potvrđeno da se nivo kolagena povećava i do 10 puta.
Derma pen se koristi u sledeće svrhe i daje izuzetne rezultate
*pobljšanje tonusa
*površinske bore
*duboke bore
*resorpcija kozmetičkih preparata
*ožiljci od akni, a i drugih povreda
*pigmentacija
*strije
*alopecija
*pobiljšanje teksture grudi
*uklanjanje akni

Ovaj tretman pojavio se kao otkrovenje za sve one žene koje su digle ruke od kozmetičkih tretmana .Dermapen se svrstava u podgrupu mezoterapije, ali je daleko naprednija verzija od tretmana mezoestetike.
Za postizanje punog efekta terapije potrebno je da prođe određeno vreme, jer je telu potrebno vreme da stvori novi kolagen, ali su prvi rezultati vidljivi već nakon 7 do 10 dana.

Priuštite sebi pravi tretman!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu i za jednu regiju
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata jedan tretman dermapenom lica ili tela (akne, bore,strije)
  Sa priloženim kuponom iznos od 3999rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 20.11.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno zakazivanje
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati  i prezakazati nov termin, u  suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
 • Telefon: 065/467 06 59
 • Radno vreme: svim danima od 12h do 20h
 • Adresa: Marka Oreškovića 6, kod Đerma

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Frizersko – kozmetički studio ‘Vaš Salon’ se nalazi u ulici Marka Oreškovića 6, blizu pijace Đeram, na Zvezdari, u Beogradu. Uz profesionalno osoblje možete zadovoljiti sve vaše kriterijume sopstvene lepote. Pored prijatnog ambijenta, u našem studiju možete dobiti usluge svih vrsta depilacija, pedikir, manikir, frizer, masaža, tetovaža, trajne šminke, tretmana lica, tretman estetskog dopunjavanja usana (Hijaluron), bora, jagodica, i mezoterapiju lica (rolerima). U ponudi imamo solarijume Mega Sun stajaći i ležeći, čija je cena 25 din/1 min. Nudimo vam prijatan ambijent i zagarantovani kvalitet. Radno vreme studija je svim danima u sedmici od 12h – do 20h.