Dermoskopija – Pregled mladeža na celom telu! Rešite se briga!

popust
-34%
3.000 rsd
2.000 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 1.000 rsd

Pregled mladeža! Kuponi popusti! Iskoristi popust za dermoskopiju-pregled mladeža na celom telu na Vračaru- kategorija-zdravlje.

Koža je najveći organ na telu čoveka pa su zato promene na koži česta pojava i mogu biti različitog porekla i različito se manifestovati. Većina tih promena je bezazlena, ali postoje i one koje vremenom mogu izmeniti.

Dermoskopija je nezamenljiva metoda za pregled pigmentnih promena na koži – mladeža i za ranu detekciju melanoma. Ona je brzo izvodljiva i veoma korisna metoda pomoću koje je moguće postaviti pouzdaniju dijagnozu svih promena na koži. Tokom dermoskopije koristi se aparat dermoskop koji ima odgovarajući optički sistem sočiva i izvor polarizovane svetlosti. Zbog sve veće učestalosti tumora kože savetuje se samopregled mladeža na čitavom telu jednom u 3 meseca a preventivni dermoskopski pregled jednom godišnje. Osobe koje pripadaju visoko rizičnim grupama trebaju dermoskopiju raditi na 6-12 meseci. To su osobe koje imaju veći broj mladeza od 50, osobe sa atipičnim ili displastičnim mladežima, osobe sa porodičnom ili ličnom anamnezom o postojanju melanoma, osobe starije od 50 godina sa teškim solarnim oštećenjima kože.
Pregledajte se na vreme…Očekujemo Vas!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Dermoskopiju – pregled mladeža na celom telu

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Neophodno je poneti odštampan kupon
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 2.000 rsd

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 13.03.2023.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!