Restoran Staro Drvce dimljena vešalica - Beograd - moj kupon popusti
Rakovica

Dimljena vešalica 300g. sa prilogom: krompir ispod sača, pomfrit ili začinski

490 rsd 790rsd
Ističe 19.10.2019
Restoran Familija Staro Drvce
Preuzmi kupon

Popust uz besplatan blic kupon- Dimljena vešalica 300gr sa krompirom po Vašem izboru u resoranu Staro drvce u Rakovici! Dimljena vešalica- za prave gurmane!

Restoran Familija Drvce (Staro Drvce) nalazi se u ulici Patrijarha Dimitrija broj 57b, odnosno u Rakovici, na putu za Resnik. Ova prelepa kafana već prilikom vaše prve posete postaće jedno od vaših omiljenih mesta, a na vama je da proverite zašto. Predstavlja lokalno okupljalište ljubitelja dobre kvalitetne kafanske pesme, kao i izvanrednog boemskog provoda. Sve je popularnije i kod ljudi u čitavom gradu, naravno zbog dobrog provoda koji ovde ne izostaje.
Sjajna klopa, specijaliteti na  roštilju, ispod sača, uz fenomenalne sezonske salate. Predstavlja lokalno okupljalište ljubitelja dobre kvalitetne kafanske pesme, kao i izvanrednog boemskog provoda. Na raspolaganju vam stoji ljubazno i nasmejano osoblje, koje čini da se osećate kao u svojoj kući. Dođite da okusite specijalitete tradicionalne srpske trpeze, ukuse i mirise naše Srbije!Iskoristite ovu sjajnu priliku a atmosferu i odličan provod prepustite nama!

Posetite nas i uverite se u naš kvalitet i fantastičnu atmosferu!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata: dimljena vešalica 300gr + prilog: krompir ispod sača, pofrit ili začinski
– Sa priloženim kuponom iznos od 490rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja svim danima , a najkasnije do  23.09.2019.
– Neophodna najava dolaska 1 dan unapred!
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Telefoni za informacije: 061/14 15 998, 061//270 75 19, 060/378 68 68
– Radno vreme: 12.00 – 00,00h, petak i subota od 12.00 – 02,00h
– Adresa: Patrijarha Dimitrija 57b, Beograd, Rakovica

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

TAGOVI: Rakovica

Patrijarha Dimitrija 57b, Beograd, Rakovica
061/14 15 998
Pogledaj na mapi
Familija Drvce – Lounge bar u novom ambijentu, počinje sa radom !!! Zbog kvalitetnog provoda postalo je jedno od omiljenih mesta za izlazak u celom gradu. Familija Drvce nudi mogućnost organizacije različitih vrsta proslava kapaciteta do 60 ljudi. U nesvakidašnjem ambijentu možete proslaviti Vaše venčanje, rođendan, godišnjicu firme, organizovati prezentaciju, promociju ili neki drugi korporativni događaj. Na raspolaganju vam stoji ljubazno i nasmejano osoblje, koje čini da se osećate kao u svojoj kući. Uz omiljeno piće, odličnu muziku, svi su raspoloženi i provode se ludo i nezaboravno!