Dioptrijski okvir + HMC dioptrijska, kontrola dioptrije + futrolu sa krpicom!

Novi Beograd, popusti, naočare sa dioptrijom Moj kuponZdravlje - popusti za dioptrijske naocare, brendirani ramovi. Uz besplatan kupon ostvari popust za naocare, HMC ili CR stakla. Provera dioptrije, gratis! Kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 5500KUPON ISTIČE
2290 RSD20/10/2019

Popust za naočare, Beograd! Uz besplatan kupon naočare – dioptrijski ram + HMC dioptrijska, kontrola dioptrije! Popust uz besplatne kupone!

Oči su ogledalo duše, kaže drevna poslovica, ali s godinama se to ogledalo ponekad zamuti i zatreba profesionalnu pomoć. Kako biste zadržali bistar pogled na svet, izgledali pametnije, ali i davali preciznije komplimente voljenima, obezbedili smo vam posetu otici Sinopa, mestu gde ćete uz popust od 58% za naočare dobiti kvalitetniji i sasvim novi pogled na svet!

HMC jeste nanošenje niza zaštitnih slojeva različitih legura na stakla. Ovi slojevi se kombinuju u cilju poboljšanja svojstava stakala. Sastoji se od osnovnog tvrdog sloja, antirefleks slojeva, i završnog sloja koji sadrži zaštitu protiv grebanja, magljenja i zadržavanja kapljica. Radi se o plastičnim staklima sa više zaštitinih slojeva – imaju antirefleks sloj, koji čini sliku prirodnijom. Štite od refleksije prirodne i veštačke svetlosti (npr. u vožnji, prilikom naglog bljeska dugih farova, pri skijanju). Antirefleks zaštita ima zatamnjenje i do pet odsto.

Ljubazno i stručno osoblje pružiće vam svu pažnju i pomoć da odaberete pravi ram za vaš novog izgled. Posetite nas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
Naočare – popust!
Ponuda obuhvata: Brendirani dioptrijski ram po izboru + HMC dioptrijska stakla (od + 6 do -6, cilindar 4/2) sa ugradnjom + kontrolu dioptrije + futrolu sa krpicom
– Sa priloženim kuponom iznos od 2290rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 20.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Obavezno zakazivanje i najava dolaska
– Telefon za zakazivanje: 011/227 34 14 , 065/560 60 65  
– Radno vreme: Pon-Pet:11-20h Sub:10-15h Ned:Ne radi
– Adresa: Jurija Gagarina 153, Novi Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Adresa : Jurija Gagarina 153, Novi Beograd
Telefon : 011/227 34 14 , 065/560 60 65
Pogledaj na mapi
Optika Sinopa nalazi se u ulici Jurija Gagarina 153,na Novom Beogradu. Nudimo veliki izbor svih vrsta stakala, multifokalnih naočara i sočiva. Ugrađujemo sve vrste stakala, vršimo kompjutersko određivanje dioptrije, ramove i sunčane naočare. U prijatnoj atmosferi za Vas će se pobrinuti stručni i profesionalni tim i pomoći u izboru naočara,stakala i drugih potrebnih usluga.