Novi Beograd, popusti, naočare sa dioptrijom Moj kupon
Novi Beograd

Dioptrijski okvir + HMC stakla, kontrola dioptrije + futrolu sa krpicom!

2.290 rsd 5.500rsd
Ističe 21.11.2019
Preuzmi kupon

Oči su ogledalo duše, kaže drevna poslovica, ali s godinama se to ogledalo ponekad zamuti i zatreba profesionalnu pomoć. Kako biste zadržali bistar pogled na svet, izgledali pametnije, ali i davali preciznije komplimente voljenima, obezbedili smo vam posetu otici Sinopa, mestu gde ćete uz popust od 58% za naočare dobiti kvalitetniji i sasvim novi pogled na svet!

HMC jeste nanošenje niza zaštitnih slojeva različitih legura na stakla. Ovi slojevi se kombinuju u cilju poboljšanja svojstava stakala. Sastoji se od osnovnog tvrdog sloja, antirefleks slojeva, i završnog sloja koji sadrži zaštitu protiv grebanja, magljenja i zadržavanja kapljica. Radi se o plastičnim staklima sa više zaštitinih slojeva – imaju antirefleks sloj, koji čini sliku prirodnijom. Štite od refleksije prirodne i veštačke svetlosti (npr. u vožnji, prilikom naglog bljeska dugih farova, pri skijanju). Antirefleks zaštita ima zatamnjenje i do pet odsto.

Ljubazno i stručno osoblje pružiće vam svu pažnju i pomoć da odaberete pravi ram za vaš novog izgled. Posetite nas!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata: Brendirani dioptrijski ram po izboru + HMC dioptrijska stakla (od + 6 do -6, cilindar 4/2) sa ugradnjom + kontrolu dioptrije + futrolu sa krpicom
Sa priloženim kuponom iznos od 2290rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 21.11.2019.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Obavezno zakazivanje i najava dolaska
  • Telefon za zakazivanje: 011/227 34 14 , 065/560 60 65  
  • Radno vreme: Pon-Pet:11-20h Sub:10-15h Ned:Ne radi
  • Adresa: Jurija Gagarina 153, Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Optika Sinopa nalazi se u ulici Jurija Gagarina 153,na Novom Beogradu. Nudimo veliki izbor svih vrsta stakala, multifokalnih naočara i sočiva. Ugrađujemo sve vrste stakala, vršimo kompjutersko određivanje dioptrije, ramove i sunčane naočare. U prijatnoj atmosferi za Vas će se pobrinuti stručni i profesionalni tim i pomoći u izboru naočara,stakala i drugih potrebnih usluga.