Beograd - dubinsko ciscenje,pranje automobila, kuponi, popust na Moj kupon.
Voždovac

Dubinsko čišćenje i pranje enterijera automobila + pranje spolja!

1.990 rsd 4.500rsd
Ističe 13.02.2020
Preuzmi kupon

Popust za dubinsko čišćenje i pranje enterijera Vašeg automobila na Voždovcu. Gratis pranje spolja! Uz besplatan kupon iskoristite ovu sjajnu ponudu!

Da li se i vi nasmejete kada pored vas na ulici prođe automobil koji je toliko čist i pedantan da mu je ruka nekog umetnika uspela bez trunke mastila ostaviti poruku – OPERI ME, MOLIM TE!

Kao što znate, za automobil kažu da je poput ogledala. Otkriva sve o Vašem karakteru, kakva ste osoba i koliko brinete o sebi i drugima i zato nemojte dopustiti da Vaše vozilo pokvari prvi utisak o vama. Briga o čistoći enterijera automobila jednako je važna kao i briga o čistoći odeće koju nosite. Bilo da provodite dosta vremena u vozilu, ili ga samo povremeno koristite čistoća njegove unutrašnjosti je jako važna.
Posetite nas i pobrinite se za svoj automobil!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jedan automobil
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata: kompletno dubinsko čišćenje i pranje enterijera automobila (pranje sedišta, dubinsko pranje etisona (patosnica i prtljažnika), dubinsko pranje tapacirunga (na vratima), čišćenje instrument tabli i ostalih plastičnih elemenata najsavremenijim sredstvima) + gratis pranje automobila spolja
  Ponuda važi za putnička vozila!
  Kupon ne obuhvata pranje kožnih sedišta
  Ponuda ne važi za miniven i pikap vozila, džipove i teretna vozila!
  Ponuda ne obuhvata pranje neba
 • Uz priloženi kupon iznos od 1990rsd plaćate našem partneru na licu mesta
 • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 13.02.2020.
 • Poneti sa sobom odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje minimum jedan dan ranije
 • Telefon: 060/3555-117
 • Radno vreme: od ponedeljka do subote od 09:00h do 20:00h
 • Adresa: Ljube Kovačevića 14, Beograd

 

 * Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona

TAGOVI: Voždovac

Ljube Kovačevića 14, Beograd
060/3555117
Pogledaj na mapi

Većini ljudi je važno u kakvom se stanju nalazi njihov automobil. Svaki vlasnik je ponosan i zadovoljan kada vidi svoj auto u punom sjaju i besprekornoj čistoći. Mnogima od Vas auto ne predstavlja samo prevozno sredstvo, već ga tretirate kao svog ljubimca. Vaš auto takođe predstavlja deo Vaše ličnosti i identiteta i shodno tome njegovom izgledu treba posvetiti pažnju i obezbediti mu samo najbolju negu i održavanje. Mnogi od Vas više sati dnevno provode u vožnji i vrlo je važno i po Vaše zdravlje da Vaš automobil bude čist i uredan. Pravilnim održavanjem i negom automobila možete značajno doprineti estetici i veku trajanja Vašeg četvorotočkaša!

U tepih servisu i autoperionici “Stop&Go” dočekaće Vas ljubazno osoblje i kvalitetna usluga. U njihovoj ponudi možete osim dubinskog i hemijskog pranja enterijera automobila, možete pronaći i poliranje automobila, poliranje farova, kao i pranje i čišćenje svih vrsta tepiha i itisona.