Popust - Beograd, Naocare, dva para - moj kupon
Novi Beograd

Dva para kompletnih naočara po izboru (ženske, muške, dečije)!

3.800 rsd 13.200rsd
Ističe 17.03.2020
Preuzmi kupon

Naočare su odavno prestale da budu ružna pomagala i postale jedan od najlepših modnih detalja. Pored toga što vam omogućavaju jasniju sliku, lepe i moderni okviri  daju vam i dozu šarma, elegancije, poslovnosti, prefinjenosti ili fancy izgleda, zavisno od modela za koji se opredelite. U svakom slučaju, najbolje ih je imati nekoliko, za različite prilike, različite stajlinge, pa i za različita raspoloženja!

Opičarska radnja Optiland vam ovom prilikom izlazi u susret i nudi komplet od dva para kompletnih naočara po izboru (ženske, muške, dečije + HMS stakla, kontrola dioptrje, futrola sa krpicom) i to uz fenomenalan popust od 71%. Prioritet našeg rada jeste uspostavljanje korektnog odnosa sa klijentima, vođenje računa o njihovim potrebama, uz istovremenu uštedu njihovog vremena i novca. Takođe posavetovaćemo Vas kako da pravilno nosite i rukujete optičkim proizvodima.

Sada stvarno svako od vas može da se pobrine za svoj vid, jer ovo je prava ponuda za sve generacije! Obezbedite sebi ili vašim najmilijima savršen vid u svakoj situaciji!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za dva para naočara
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata naočare:  dva para kompletnih naočara po izboru (ženske, muške, dečije + HMS stakla,kontrola dioptrje, futrola sa krpicom)
Sa priloženim kuponom iznos od 3800rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 17.03.2020.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Neophodno je zakazivanje
  • Telefon za zakazivanje: 011/318-76-59, 063/329-946
  • Radno vreme: od 12h do 20h, subotom od 10h do 15.30h
  • Adresa: Jurija Gagarina 153a, (TC Piramida), Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Jurija Gagarina 153a,(TC Piramida)
011/3187659
Pogledaj na mapi

Optičarska radnja “Optiland” nalazi se u ulici Jurija Gagarina 153a,(TC Piramida) u Novom Beogradu. U radnji se mogu u svakom trenutku pronaći najnoviji modeli dioptrijskih naočara po veoma popularnoj ceni.

Ono po čemu je „Optiland” poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara, maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga.

Usluge koje pružamo su:- kompjutersko odredjivanje dioptrije- veliki izbor okvira- preporuka za dioptrijska stakla, shodno potrebama i mogućnostima- povoljne cene- mogućnost plaćanja na rate po dogovoru- za penzionere, preko penzionog čeka, mogućnost plaćanja na 3-6 rata.- prodaja, izrada i popravka svih dioptrijskih i sunčanih naočara.