Popust - Beograd, Naocare, dva para - moj kupon
Novi Beograd

Dva para kompletnih naočara po izboru (ženske, muške, dečije)!

3.800 rsd 13.200rsd
Ističe 19.11.2019
Optičarska radnja Optiland
Preuzmi kupon

Naočare su odavno prestale da budu ružna pomagala i postale jedan od najlepših modnih detalja. Pored toga što vam omogućavaju jasniju sliku, lepe i moderni okviri  daju vam i dozu šarma, elegancije, poslovnosti, prefinjenosti ili fancy izgleda, zavisno od modela za koji se opredelite. U svakom slučaju, najbolje ih je imati nekoliko, za različite prilike, različite stajlinge, pa i za različita raspoloženja!

Opičarska radnja Optiland vam ovom prilikom izlazi u susret i nudi komplet od dva para kompletnih naočara po izboru (ženske, muške, dečije + HMS stakla, kontrola dioptrje, futrola sa krpicom) i to uz fenomenalan popust od 71%. Prioritet našeg rada jeste uspostavljanje korektnog odnosa sa klijentima, vođenje računa o njihovim potrebama, uz istovremenu uštedu njihovog vremena i novca. Takođe posavetovaćemo Vas kako da pravilno nosite i rukujete optičkim proizvodima.

Sada stvarno svako od vas može da se pobrine za svoj vid, jer ovo je prava ponuda za sve generacije! Obezbedite sebi ili vašim najmilijima savršen vid u svakoj situaciji!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za dva para naočara
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata naočare:  dva para kompletnih naočara po izboru (ženske, muške, dečije + HMS stakla,kontrola dioptrje, futrola sa krpicom)
Sa priloženim kuponom iznos od 3800rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 19.11.2019.
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Neophodno je zakazivanje
  • Telefon za zakazivanje: 011/318-76-59, 063/329-946
  • Radno vreme: od 12h do 20h, subotom od 10h do 15.30h
  • Adresa: Jurija Gagarina 153a, (TC Piramida), Novi Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Jurija Gagarina 153a,(TC Piramida)
011/3187659
Pogledaj na mapi
Optičarska radnja "Optiland" nalazi se u ulici Jurija Gagarina 153a,(TC Piramida) u Novom Beogradu. U radnji se mogu u svakom trenutku pronaći najnoviji modeli dioptrijskih naočara po veoma popularnoj ceni. Ono po čemu je „Optiland" poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara, maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga. Usluge koje pružamo su:- kompjutersko odredjivanje dioptrije- veliki izbor okvira- preporuka za dioptrijska stakla, shodno potrebama i mogućnostima- povoljne cene- mogućnost plaćanja na rate po dogovoru- za penzionere, preko penzionog čeka, mogućnost plaćanja na 3-6 rata.- prodaja, izrada i popravka svih dioptrijskih i sunčanih naočara.