Beograd,burger popust, moj kupon
Novi Beograd

Dva regular juneća burgera + vegges krompir + palačinke!

690 rsd 1.140rsd
Ističe 08.12.2019
Preuzmi kupon

Ako želite da uživate sa dragim ljudima, prijateljima ili poslovnim parterima posetite Brod restoran Compass sa predivnim pogledom na Ratno ostrvo i bazenom na samom brodu, gde možete da se osvežite dok čekate da vas konobari usluže. Nudimo vam mirаn i prijаtаn smeštаj u srcu srpske prestonice, uz pаnorаmski pogled nа svetsku bаštinu, Dunаv i prirodu, čime pružаmo nezаborаvno iskustvo za boravak i odmor. Uživanje u prirodi, sa dragim osobama, je divan način da provedete dan.Predlažemo da se osvežite uz bazen, na gornjoj palubi našeg broda. Trudili smo se da uredimo ambijent kako bi naši gosti uživali kako u pogledu, tako i u hrani. Opustite se i uživajte u komforu koji nudi restoran na palubi, ne samo u toku dana, već i u večernjim časovima.
Ukoliko želite da pojedete nešto kvalitetno po pristupačnim cenama,prošetajte do restorana Compass i užuvajte u preukusnom obrok za dvoje!
Uživajte u hrani, prijatnom ambijentu i profesionalnoj usluzi.

BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za dve osobe
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata : Dva regular burgera sa junećim mesom (krastavac,ice-berg salata,čeri paradajz,cezar sos)+dve porcije vegges krompira + dve palačinke/džem/eurokrem/ + gratis korišćenje bazena
Sa priloženim kuponom iznos od 690rsd plaćate na licu mesta našem partneru

 • OBAVEZNA REZERVACIJA
  U sms poruci poslati kupon i rezervisati termin na telefon: 060/32 37 724
 • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja svim danima , a najkasnije do 08.12.2019.
 • Radno vreme: 10h-23h svim danima
 • Telefon za informacije: 060/32 37 724
 • Radno vreme: 10h-23h svim danima
 • Adresa: Bulevar Nikole Tesle bb, Beograd (blizu hotela Jugoslavija)

Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

TAGOVI: Novi Beograd

Posetite Compass River City brod hotel koji se nalazi u blizini centrа Beograda, usidren na obali reke Dunav, pored Velikog ratnog ostrva koje je zaštićeno kao prirodni rezervat. Nudimo vam mirаn i prijаtаn smeštаj u srcu srpske prestonice, uz pаnorаmski pogled nа svetsku bаštinu, Dunаv i prirodu, čime pružаmo nezаborаvno iskustvo za boravak i odmor.