Dve Capricciosa pizze (32cm) u Zemunu samo 650rsd!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1220KUPON ISTIČE
650 RSD29/07/2019

Prošetajte do prelepog Zemuna i iskoristite popust  od 47% za uvek dobrodošao obrok-pizza,kategorija-hrana i to za dve osobe!

Ušuškani i izolovani od gradske buke, ali uvek smo dobar odabir ako želite da uživate sa dragim ljudima, prijateljima ili poslovnim parterima.Vrata ,,Znači pub”-a su vam otvorena svakog dana, a ljubazno osoblje će se potruditi da nam se rado vraćate sa osmehom na licu.
Italijanske specijalitete svi rado konzumiramo, a pizza je nekako svima najčešći i najomiljeniji obrok. Nekad je konzumiramo usput s’ nogu, nekada u kućnoj varijanti, a ovoga puta Vas vodimo na mesto gde ćete u najukusnijoj pizzi pečenoj na drva uživati u udobnom ambijentu.
Ne čekajte više ni trenutka…uz besplatan kupon iskoristite ovu sjajnu ponudu!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za dve osobe
– Možete preuzeti više kupona
-Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata: Pizza Capricciosa (32cm) za DVE OSOBE
– Sa priloženim kuponom iznos od 650rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 29.07.2019. od 08h-18h svim danima
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 

– Obavezna rezervacija dan ranije
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

– Telefon: 060/189-98-99
– Radno vreme: 08:00h – 23:00h, svim danima

– Adresa: 22. oktobra 16, Beograd,Zemun


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zemun

Website : http://www.znacipub.rs Adresa : 22. oktobra 16,Zemun
Telefon : 060/189-98-99
Pogledaj na mapi
U srcu Zemuna, u ulici 22. Oktobar, broj 16, otvoren je novi pab, “Znači pub”. Ušuškani smo i izolovani od gradske buke, ali uvek smo dobar odabir ako želite da uživate sa dragim ljudima, prijateljima ili poslovnim parterima. Vodili smo računa o svakom detalju, uložili smo puno truda i ljubavi u sređivanje paba kako bi se naši gosti osećali prijatno. Kod nas možete naći veliki izbor piva, svetla, tamna, crvena, kraft. Veliki izbor piva prati i još veći izbor hrane. Možete uživati u velikom izboru rebara, kobasica, burgera, stekova, piletine, ali i u posnim jelima. Potrudili smo se da zadovoljimo svačiji ukus i svačiji stomak. Vrata “Znači pub”-a su vam otvorena svakog dana, a ljubazno osoblje će se potruditi da nam se rado vraćate sa osmehom na licu. Očekujemo Vas!