DVE KISELO – LJUTE SUPE + DVE PORCIJE PILETINE u SOSU po izboru ( (soja, kikiriki, sečuan, kari, pikant, brokoli, pečurke,) + PIRINAČ , DEZERT POHOVANE JABUKE za samo 640rsd uz BESPLATAN KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 1280KUPON ISTIČE
640 RSD17/06/2019

Završili ste sa poslom za danas, ili je pak vreme za pauzu za ručak, a već su vam dosadili restorani brze hrane i raznorazna peciva? U tom slučaju, za vas imamo ponudu i predlog koji se ne odbija! Kiselo-ljuta supa + dve porcije piletine u sosu po izboru (soja, kikiriki, sečuan, kari, pikant, brokoli, pečurke,) + pirinač a za kraj…dezert – pohovane jabuke za sjajnih 640rsd! Povedite dragu osobu, prošetajte do prelepog Zemuna i počastite se ovim odličnim obrokom!
Očekujemo Vas uskoro…


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za dve osobe
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata dve kiselo ljute supe,dve porcije piletine u sosu po izboru (soja, kikiriki, sečuan, kari, pikant, brokoli, pečurke, 7 začina, slatko-kiselo-ljuti, beli luk, sos od ostriga) +pirinač i dezert pohovane jabuke sa prelivom (čokolada, karamerla, šumsko voće, jagode ili med)
– Nije neophodna najava
– Ponuda nije za poneti niti za dostavu
– Konzumiranje je isključivo u restoranu
– Sa priloženim kuponom iznos od 640rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja svim danima , a najkasnije do 17.06.2019.
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Telefon za informacije: 064/4747 400
– Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 09 do 23h, Subota – Nedelja od 12 do 23h
– Adresa: Vukova 10, Zemun (preko puta Zemunske bolnice)


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

TAGOVI: Zemun

Website : http://kineskahrana.rs/ Adresa : Vukova 10, Zemun
Telefon : 064/4747400
Pogledaj na mapi
Dugogodišnje iskustvo u spremanju kineske hrane ušuškali smo u srce Zemuna na adresi Vukova 10 da sa vama podelimo jedinstvene ukuse savremene kineske kuhinje prilagodjene srpskom ukusu i hranu spremljenu sa mnogo ljubavi. Posetite nas i uživajte u prijatnom ambijentu, novim a i starim specijalitetima nase kuhinje. Takođe mozete poručiti i brzu dostavu a naši vozaci će se potruditi da u najkraćem roku budu ispred Vaših vrata, gde god bili u Beogradu. Dobro došli.