Dve porcije sveže pastrmke samo 1190rsd uz blic kupon!

1068
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2640KUPON ISTIČE
1190 RSD26/05/2019

Savršen ručak ili večera za dvoje! – Preuzmite besplatan kupon bez registracije i iskoristite popust na dve porcije sveže pastrmke + prilog ( pečeni krompir u foliji ) + zelena salata sa mladim lukom + palačinke sa džemom za dve ososbe!

Ukoliko volite da sa društvom uživate u ukusu prave gurmanske poslastice i to u prelepom ambijentu restorana “Znači pub”u Zemunu onda ne propustite današnju ponudu. Vaše je da se prepustite i uživate u kulinarskim umećima pravih profesionalaca!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za dve osobe
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata: Dve porcije sveže pastrmke + 2 priloga (pečeni krompir u foliji) + 2 zelene salate sa mladim lukom + 2 velike palačinke sa džemom
– Sa priloženim kuponom iznos od 1190rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 25.07.2019. od 08h-18h svim danima
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 

– Obavezna rezervacija dan ranije
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim

– Telefon: 060/189-98-99
– Radno vreme: 08:00h – 23:00h, svim danima

– Adresa: 22. oktobra 16, Beograd,Zemun


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

Website : http://www.znacipub.rs Adresa : 22. oktobra 16,Zemun
Telefon : 060/189-98-99
Pogledaj na mapi
U srcu Zemuna, u ulici 22. Oktobar, broj 16, otvoren je novi pab, “Znači pub”. Ušuškani smo i izolovani od gradske buke, ali uvek smo dobar odabir ako želite da uživate sa dragim ljudima, prijateljima ili poslovnim parterima. Vodili smo računa o svakom detalju, uložili smo puno truda i ljubavi u sređivanje paba kako bi se naši gosti osećali prijatno. Kod nas možete naći veliki izbor piva, svetla, tamna, crvena, kraft. Veliki izbor piva prati i još veći izbor hrane. Možete uživati u velikom izboru rebara, kobasica, burgera, stekova, piletine, ali i u posnim jelima. Potrudili smo se da zadovoljimo svačiji ukus i svačiji stomak. Vrata “Znači pub”-a su vam otvorena svakog dana, a ljubazno osoblje će se potruditi da nam se rado vraćate sa osmehom na licu. Očekujemo Vas!