Endokrinološki pregled + UZ štitne žlezde + TSH, fT3, fT4 za 2990rsd!

Zdravlje - Popusti - Beogad! Endokrinološki pregled - Moj kupon!Zdravlje - Popusti - Beogad! Endokrinolog - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za endokrinološki pregled + UZ štitne žlezde + TSH, fT3, fT4 uz besplatan kupon!!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 6120KUPON ISTIČE
2900 RSD21/09/2019

Endokrinološki pregled, popust! Uz besplatan kupon endokrinološki pregled + UZ štitne žlezde + TSH, fT3, fT4 u poliklinici i laboratoriji Millenium Medic na Slaviji.

Da li ste umorni, posebno u popodnevnim časovima? Zaboravni ste ili dobijate na težini bez posebno povećanog apetita? Gubite težinu, a da pri tom dobro jedete? Da li se prekomerno znojite, da li ste nervozni ili depresivni? Na simptome treba reagovati na vreme…

Ako imate neki od navedenih simptoma vreme  je da se obratite  endokrinologu i da uradite ultrazvučni pregled štitaste žlezde i analiza hormona TSH,fT3,fT4 i to uz fenomenalan popust od 51%.

Rad štitne žlezde  je od presudnog značaja za normalno funkcionisanje celokupnog organizma, zato je kontrološite.

Poliklinika i laboratorija Millenium Medic čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari i tehničari i drugo osoblje. U prijatnom ambijentu gde će vas dočekati naše ljubazno osoblje i možete uraditi kompletnu dijagnostiku svih poremećaja funkcije endokrinog sistema i potrebne laboratorijske analize.

Brinite o svom zdravlju! Pozovite i zakažite termin.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata endokrinološki pregled + UZ štitne žlezde + TSH, fT3, fT4
– Sa priloženim kuponom iznos od 2990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 21.09.2019.
– Neophodna je najava
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Telefon za zakazivanje: 011/2447-447 ili 011/2448-488 ili 065/3448-488
– Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova
– Adresa: Molerova 11, Vračar, Beograd

www.milleniummedic.rs

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Website : http://www.milleniummedic.rs/ Adresa : Molerova 11
Telefon : 011/2447447
Pogledaj na mapi
Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj ulici br. 11 na Vračaru. Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje. U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca.