Endokrinološki pregled + UZ štitne žlezde + TSH, fT3, fT4 samo 2990rsd!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 6120KUPON ISTIČE
2900 RSD07/07/2019

Popust uz besplatan kupon na endokrinološki pregled + UZ štitne žlezde + TSH, fT3, fT4 u poliklinici i laboratoriji Millenium Medic na Slaviji

Da li ste umorni, posebno u popodnevnim časovima? Zaboravni ste ili dobijate na težini bez posebno povećanog apetita? Gubite težinu, a da pri tom dobro jedete? Da li se prekomerno znojite, da li ste nervozni ili depresivni? Na simptome treba reagovati na vreme…

Ako imate neki od navedenih simptoma vreme  je da se obratite  endokrinologu i da uradite ultrazvučni pregled štitaste žlezde i analiza hormona TSH,fT3,fT4 i to uz fenomenalan popust od 51%.

Poliklinika i laboratorija Millenium Medic čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje.U prijatnom ambijentu gde će vas dočekati naše ljubazno osoblje , možete uraditi svepreglede na jednom mesu i to sve u jednom danu.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata endokrinološki pregled + UZ štitne žlezde + TSH, fT3, fT4
– Sa priloženim kuponom iznos od 2990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 07.07.2019.
– Neophodna je najava
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Telefon za zakazivanje: 011/2447-447 ili 011/2448-488 ili 065/3448-488
– Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova
– Adresa: Molerova 11, Vračar, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Website : http://www.milleniummedic.rs/ Adresa : Molerova 11
Telefon : 011/2447447
Pogledaj na mapi
Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj ulici br. 11 na Vračaru. Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje. U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca.