Epilacija celih nogu za 1500rsd uz besplatan kupon!

Beograd, kozmetički saloni, epilacija. Moj kuponBeograd, Lepota, popusti, kozmeticki saloni - akcije! Depilacija, toplim voskom, Epilacija celih nogu ili brazilka uz besplatan blic kupon! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 4000KUPON ISTIČE
1500 RSD01/10/2019

Lepota, popusti ! Epilacija! Uz besplatan kupon- Epilacija celih nogu u studiju Viktorija. Preuzmi besplatan kupon, bez registracije i ostvari popust!

Dosta Vam je neželjenih dlačica? Smetaju Vam, urastaju i prave čvoriće i bubuljice i imate osećaj da gubite vreme u ponovljenim pokušajima da ih uklonite? Niste jedini! Neželjene dlačice predstavljaju veliki problem i ženama i muškarcima. Kod žena, najčešće problematične regije su na prvom mestu lice, a zatim prepone, potkolenice i pazuh.Veliki broj i muškaraca i žena ima isti svakodnevni problem. Trajno uklanjanje dlačica podrazumeva simultano delovanje IPL (Intense Pulsed Light) svetlosti i RF (radio frekvencije), koji zajedničkim delovanjem prodiru dublje u kožu. Bitna činjenica je da ovaj tretman deluje na dlaku u fazi rasta, pa je zato neophodno ponavljati tretmane. Za vreme postupka epilacije oseća se blago peckanje na delovima tela koji su osetljiviji na bol i toplotu, kao i tamo gde je veća gustina folikula dlaka. Tretmani se mogu raditi i na osunčanoj koži, jer se na svakom tretmanu podešavaju parametri prema tipu kože i dlake i odgovarajućim filterima se određuje talasna dužina snopa svetlosti merena u nanometrima.

Imajte glatku i nežnu kožu uz sjajnu cenu!


BLIC KUPON 
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
Epilacija, popust
Ponuda obuhvata epilaciju celih nogu
– Sa priloženim kuponom iznos od 1500rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 01.10.2019.
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite salon i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon 
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za informacije i  zakazivanje tretmana: 011/386 22 07 ili 064/640 81 69
– Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje
– Adresa: Ruzveltova 10, Palilula, Beograd

www.fitnessviktorija.com


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Palilula

Website : https://www.facebook.com/viktorijaestetik/ Adresa : Ruzveltova 10
Telefon : 011/3862207
Pogledaj na mapi
Drage  dame, lepota se može dostići i mora se pažljivo negovati. U našem studiu uz stručno i ljubazno osoblje, a u izuzetno prijatnom ambijentu, možete dobiti vrhunsku uslugu iz oblasti nege lica i tela. Klasična i dekorativna kozmetika:- sve vrste ulepšavanja i nege noktiju- manikir i pedikir- depikacija šećernom pastom- klasični i napredni tretmani lica Aparativna kozmetika:- epilacija za žene i muškarce- fotorejuvenacija- uklanjanje kapilara, pega i fleka- mikrodermoabrazija- radiotalasni lifting lica i tela kao i - radiotalasni lifting,topljenje masti i celulita nogu ili stomaka- ultrazvučna kavitacija- elekromišićna stimulacija U Studiu Viktorija radimo i masaže kao što su: - Relax masaža i shiatsu glave za oba pola- Havajska masaža za oba pola- Terapeutska masaža celog tela i yumiho za oba pola- Masaža stopala Radno vreme: od 10h do 21h svim danima osim nedelje DOBRODOŠLI!!!