Epilacija pazuha ili plitkih prepona za 680rsd! Besplatan kupon!

Beograd - epilacija - popusti, Moj kuponLepota - popusti , akcije u kozmetickim salonima uz besplatan kupon. Epilacija nogu, pazuha. Brazilska epilacija. .. . Preuzmi besplatan kupon i ostvari popust - besplatni kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2500KUPON ISTIČE
680 RSD10/09/2019

Popust 73%!Laserska epilacija pazuha ili plitkih prepona aparatom DERMAX RF Light uz besplatan blic kupon u Novom Beogradu! Epilacija -glatka i nežna koža!

Rešite se upornih dlačica uz pomoć svetlosne tehnologije kojom se uništava sam koren dlačice, a time se njihov rast bitno usporava i na kraju eliminiše u potpunosti. DERMAX RF Light, najsavremenija ultrazvučna epilacija bez bola i iritacije kože. Uklanjanje dlačica vrši se uz pomoć laserskog snopa u kombinaciji sa ultra-zvučnim zračenjem i tako se smanjuje dotok hranljivih materija papilama. Aparatom DERMAX RF Light dolazi do bržeg rezultata jer se prva 3 tretmana rade na svega 7-10 dana i tim posupkom se duplo veći broj dlaka uhvati u prvoj fazi rasta, nakon toga se tretmani rade na 3-4 nedelja. Epilacija laserom je najtrajniji i najefikasniji način uklanjanja neželjenih dlaka, gotovo sa svih delova tela..
Važno je napomenuti da ostali laserski sistemi moraju da prave veći razmak između tretmana zbog jačine laserskog snopa koji je često neizdrživo bolan.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata jedan tretman trajne epilacije pazuha ili plitkih prepona
– Za pun efekat neophodno je uraditi od 5-8 tretmana
– Sa priloženim kuponom iznos od 680rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 10.09.2019.
– Neophodno je zakazivanje 2 dana unapred
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Zakazivanje na telefon: 064 40 40 450
– Radno vreme: 10-18 (ponedeljak-petak) 10-16h (subota)
– Adresa: Antifašističke borbe 18, lokal 9, Novi Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://www.arenaestetik.rs Adresa : Antifašističke borbe 18, lokal 9
Telefon : 064 40 40 450
Pogledaj na mapi
Arena Estetik Centar je etetski studio koji nastoji na svojim klijentima i pacijentima pruži najbolju uslugu iz svake oblasti svoje delatnosti. Svesni su zahteva i potreba svojih klijenata da budu zdravi i lepi, pa su stoga razvili niz usluga koje pružaju uz maksimalnu stručnost u izuzetno prijatnom ambijentu.Usluge koje Arena Estetik Centar pruža su: Epilacija- Kavitacija- Lifting tela i lica- hijaluron i botox, mezoterapija,lipoliza,izbeljivanje zuba,trajna šminka.