Fitnes (Senior medicinski) ili individualni treninzi već od 2100rsd!

Beograd- senior fitnes, Moj kuponBeograd - zdravlje! popusti čak do 81%! Preuzmi besplatan kupon, bez registracije i ostvari popust: senior medicinski fitnes, komplet ginekoloski pregled, Papa test... Kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 8400KUPON ISTIČE
2100 RSD11/10/2019

Iskoristi popust bez plaćanja unapred-Senior medicinski fitnes 8 termina mesečno ili individualni treninzi. Beograd-Savski Venac popust na fitnes za seniore!

Naši zdravstveni profesionalci, stručno obučeni da na bezbedan I zdravstveno optimalan način, svakom pacijentu preciznije odrede način I obim primene fizičke aktivnosti, su tu za Vas!
Optimalnom primenom programiranih fizičkih aktivnosti doprinosi se:
– Umanjenju insulinske rezistencije I boljem korišćenju insulin
– Poboljšanju metabolizma ugljenih hidrata tj. smanjenju vrednosti šećera u krvi
– Poboljšanju metabolizma lipida tj. smanjenju triglicerida I holesterola uz povećanje zaštitnog HDL holesterola
– Smanjenju mogućnosti nastanka ugruška ili tromba

Učinite pravu stvar za sebe. Izbor je samo Vaš! Pokrenite se i stavite vaše zdravlje na prvo mesto. Čekamo vas!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu od ponuđenih opcija
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata: Senior medicinski fitness u manjim grupama ILI individualni treninzi – 8 TERMINA mesečno po 45 minuta
– Možete se opredeliti za sledeće opcije:
* Grupni trening – mini grupe do 5 osoba, 8 termina, 2 puta     nedeljno po 45 minuta po ceni od 2100rsd
* Individualni trening, 8 termina 2 puta nedeljno po 45 minuta po ceni od 6000rsd
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2100rsd ili 6000rsd u zavisnosti za koju opciju ste se opredelili, plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 11.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
-Radno vreme pon-pet od 08-21h subota od 09-15h
-Adresa: Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
-Telefon: 011/ 3285-140, 011/3285-145, 060/4414-350, 060/4414353

http://www.graciamedika.com/

 


 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Savski Venac

Website : http://graciamedika.com/ Adresa : Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
Telefon : 011/3285-140
Pogledaj na mapi
Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova u kojoj je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima,tako u svim fazama terapije. Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda našim pacijentima nudimo: - kompletnu zdravstvenu zaštitu i prevenciju-rano otkrivanje bolesti - specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skladu sa posebnim programom preventive, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara Beogradskih bolnica, intervencije i konsultacije lekara svih specijalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdravstvenu zaštitu, rade u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina). Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.