Fizikalna terapija – individualne vežbe sa fizioterapeutom za 2300rsd!

Zdravlje, fizijatar i fizikalna terapija, popust. Moj kuponPopusti za fizikalnu terapiju + Tens. U Gracia Medica na popustu tretmani fizikalne terapije. Preuzmite besplatne kupone na moj kupon i iskoristite popust. .
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 6600KUPON ISTIČE
2300 RSD19/09/2019

Fizikala terapija popust! Uz besplatan kupon fizikalna terapija, individualne vežbe  fizioterapeutom za jačanje leđnih mišića + TENS terapija!

Oslobodite se bola i ukočenosti – terapeutske vežbe – fizikalna terapija i Tens terapija u Gracia Medika!

Veliki problem današnjice, osim brzog načina života, je to da gotovo da nema osobe koja se ne žali na bol u leđima. Ukoliko zbog posla ili drugih svakodnevnih aktivnosti osećate bol u leđima potrebno je da reagujete na vreme!
Spremili smo Vam specijalne terapeutske vežbe koje imaju za cilj jačanje leđnih mišića,povećanje praga izdržljivosti na opterećenje I povećanje fleksibilnosti tela. Naši zdravstveni profesionalci su stručno obučeni da na bezbedan I zdravstveno optimalan način, svakom pacijentu preciznije odrede način I obim primene fizičke aktivnosti.
U kombinaciji sa vežbama, pripremili smo Vam opuštajuću TENS terapijsku procedure koja putem električnih draženja senzitivnih nervnih završetaka u koži leči bolna stanja.Poliklinika Gracia medika je zdravstvena ustanova koja pacijentima nudi širok dijapazon pregleda, intervencija i konsultacija lekara svih specijalnosti.

Počnite da mislite na sebe I svoje zdravlje na vreme!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za 4 termina
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhvata: Paket individualnih vežbi sa fizioterapeutom za jačanje leđnih mišića + TENS terapija za relaksaciju i oslobađanje bola, 4 termina u periodu od mesec dana ( jedan termin nedeljno)
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2300rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 19.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

– Neophodno je zakazivanje
-Radno vreme pon-pet od 08-21h subota od 09-15h
-Adresa: Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
-Telefon: 011/ 3285-140, 011/3285-145, 060/4414-350, 060/4414353

http://www.graciamedika.com/

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

 

 

TAGOVI: Savski Venac

Website : http://graciamedika.com/ Adresa : Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
Telefon : 011/3285-140
Pogledaj na mapi
Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova u kojoj je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima,tako u svim fazama terapije. Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda našim pacijentima nudimo: - kompletnu zdravstvenu zaštitu i prevenciju-rano otkrivanje bolesti - specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skladu sa posebnim programom preventive, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara Beogradskih bolnica, intervencije i konsultacije lekara svih specijalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdravstvenu zaštitu, rade u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina). Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.