FIZIKALNI PAKET – 2 Hiropraktike + 5 elektroterapije + 5 ultrazvučne terapije za 6990rsd uz BESPLATAN KUPON!

696
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 14000KUPON ISTIČE
6990 RSD17/06/2019

Ukoliko imate problema sa bolom u vratu i leđima koji se prostire duž cele kičme i stvara vam nelagodnost, imamo rešenje za vas.

Hiropraktika podrazumeva ručno nameštanje i manipulaciju kičme, pršljenova, zglobova i mekih tkiva. Najčesce tegobe zbog kojih se trazi pomoć hiropraktike su glavobolje, bolovi u vratu, osećaj težine u kičmi, vrtoglavice, utrnulost u rukama i nogama, diskus hernije, bol pri ustajanju i sedenju.
Elektroterapija predstavlja primenu električne energije u cilju postizanja terapijskog efekta. Svoju  primenu u medicini elektroterapija je pronašla otkrićem pozitivnog efekta na strukture mišićnog i nervnog  sistema.Elektoterapijom se postiže toplotni efekat koji utiče na proširenje krvnih sudova i poboljšanje cirkulacije,  analgetski efekat stimulacijom nervnih vlakana za prenos bola, povećanje mišićne mase, stimulacija oštećenih  nervnih vlakana i antiedematozni efekat.
Ultrazvučna terapija – Vibracije koje proizvodi ultrazvučna glava prenose se kroz tkivo pojačanim intenzitetom što stvara vibracije molekuka u tkivu stvarajući mehanički efekat koji se prostire duboku u tkivo. Ultrazvuk se najčešće koristi kod povreda mišićnih tetiva i ligamenata. Uspešno se primenjuje kod ublažavanja ožiljaka, kao i kod bolova u lumbalnom i vratnom delu kičme, bolova i povreda zglobova, nakon postraumatskih stanja, dipitrenove kontrakture, neuralgije.

Opustite se u nasoj ordinaciji i vratite se kuci bez bola!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru 
– Ponuda obuhvata fizikalni paket: 2 Hiropraktike + 5 elektroterapije + 5 ultrazvučne terapije
– Sa priloženim kuponom iznos od 6990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 17.06.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za zakazivanje: 060/55 70 700
– Radno vreme: Ponedeljak-petak od 09h-21h
– Adresa: Mileševska 7,Beograd, Vračar

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Adresa : Mileševska 7,Beograd, Vračar
Telefon : 060/5570700
Pogledaj na mapi
Centar Hirofizikal nalazi se na adresi Mileševska 7,Beograd, Vračar. Svojim kvalitetom i stručnošću, doprinećemo vašem brzom oporavku, održavanju ili poboljšanju kvaliteta života. Opremljeni aparatima na polju fizikalne medicine, kao i znanjem na polju kineziterapije omogućićemo vam slobodu pokreta, bez ograničenja i bola. Bolna područja mogu se tretirati pojedinačnim tretmanima ukoliko je nekome potreban samo jedan vid terapije, ali i našim Protokolima, koji objedinjuju više različitih tretmana potrebnih za tretiranje određenih povreda ili bolnih stanja. Zakažite pregled i oslobodite se bolova, pouzdano i bez čekanja.