FIZIKALNI PAKET – 2 tretmana Hiropraktike ili neki drugi vid manuelne terapije za 1990rsd uz BESPLATAN KUPON!

416
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 4000KUPON ISTIČE
1990 RSD15/05/2019
Čovek pati od bola u leđima još otkad se uspravio na dve noge, što se desilo pre oko šest miliona godina. Od tada je izmenio hod, a s tim promenama došlo je i do većeg biomehaničkog opterećenja kičme. Ako želite da se rešite bola imamo savršeno rešenje za vas!
Hiropraktika podrazumeva ručno nameštanje i manipulaciju kičme, pršljenova, zglobova i mekih tkiva. Najčesce tegobe zbog kojih se trazi pomoć hiropraktike su glavobolje, bolovi u vratu, osećaj težine u kičmi, vrtoglavice, utrnulost u rukama i nogama, diskus hernije, bol pri ustajanju i sedenju.

Lečenje više ne mora da bude skupo, a to vam omogućava BLIC kupon i vaš Centar Hirofizikal! Opustite se u nasoj ordinaciji i vratite se kuci bez bola!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru 
– Ponuda obuhvata fizikalni paket: 2 tretmana Hiropraktike ili neki drugi vid manuelne terapije (zavisi od procene stručne osobe)
– Sa priloženim kuponom iznos od 1990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 15.05.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za zakazivanje: 060/55 70 700
– Radno vreme: Ponedeljak-petak od 09h-21h
– Adresa: Mileševska 7,Beograd, Vračar

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Adresa : Mileševska 7,Beograd, Vračar
Telefon : 060/5570700
Pogledaj na mapi
Centar Hirofizikal nalazi se na adresi Mileševska 7,Beograd, Vračar. Svojim kvalitetom i stručnošću, doprinećemo vašem brzom oporavku, održavanju ili poboljšanju kvaliteta života. Opremljeni aparatima na polju fizikalne medicine, kao i znanjem na polju kineziterapije omogućićemo vam slobodu pokreta, bez ograničenja i bola. Bolna područja mogu se tretirati pojedinačnim tretmanima ukoliko je nekome potreban samo jedan vid terapije, ali i našim Protokolima, koji objedinjuju više različitih tretmana potrebnih za tretiranje određenih povreda ili bolnih stanja. Zakažite pregled i oslobodite se bolova, pouzdano i bez čekanja.