FIZIKALNI PAKET TRETMANA PROTIV BOLNIH STANJA (5 elektro-terapija + 5 ultrazvučna tretmana) 1990rsd uz BESPLATAN KUPON!

452
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 12500KUPON ISTIČE
1990 RSD13/05/2019

Svi mi koji imamo problema sa kičmom i zglobovima, bolove u leđima, ramenima, laktovima, kolenima, kukovima i sl. najbolje znamo koliko je teško u takvim stanjima obavljati svakodnevne poslove i obaveze. Fizijatrija je jedna od grana medicine gde je zaista neophodno reagovati odmah, pa smo se stoga odlučili da vam predstavimo odličnu ponudu.
U pitanju je fizikalni paket tretmana protiv bolnih stanja (5 elektro-terapija + 5 ultrazvučna tretmana) i to sve za neverovatnih 1900rsd.
Lečenje više ne mora da bude skupo, a to vam omogućava BLIC kupon i vaš Centar Hirofizikal!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru 
– Ponuda obuhvata fizikalni paket tretmana protiv bolnih stanja (5 elektro-terapija + 5 ultrazvukova – 60 minuta po tretmanu)
– Sa priloženim kuponom iznos od 1990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 13.05.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite ordinaciju i pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za zakazivanje: 060/55 70 700
– Radno vreme: Ponedeljak-petak od 09h-21h
– Adresa: Mileševska 7,Beograd, Vračar

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Adresa : Mileševska 7,Beograd, Vračar
Telefon : 060/5570700
Pogledaj na mapi
Centar Hirofizikal nalazi se na adresi Mileševska 7,Beograd, Vračar. Svojim kvalitetom i stručnošću, doprinećemo vašem brzom oporavku, održavanju ili poboljšanju kvaliteta života. Opremljeni aparatima na polju fizikalne medicine, kao i znanjem na polju kineziterapije omogućićemo vam slobodu pokreta, bez ograničenja i bola. Bolna područja mogu se tretirati pojedinačnim tretmanima ukoliko je nekome potreban samo jedan vid terapije, ali i našim Protokolima, koji objedinjuju više različitih tretmana potrebnih za tretiranje određenih povreda ili bolnih stanja. Zakažite pregled i oslobodite se bolova, pouzdano i bez čekanja.