Beograd-,popust,folikulometrija
Savski Venac

Folikulometrija za žene – utvrđivanje plodnih dana i praćenje folikula!

1.000 rsd 3.000rsd
Ističe 05.01.2020
Preuzmi kupon

Zdravlje – Beograd, Ginekolog, popust! Folikulometrija za žene – Utvrđivanje plodnih dana i praćenje folikula sa tumačenjem rezultata! Ginekolog popust!

Ultrazvučna folikulometrija je jedna od najpreciznijih metoda kojom se utvrđuje postojanje ovulacije kod žene. To je proces ultrazvučnog praćenja rasta, sazrevanja i prskanja folikula. Sastoji od serije transvaginalnih ultrazvučnih pregleda u kojima se prati rast folikula na jajnicima i zadebljavanje endometrijuma tokom ciklusa. Ultrazvukom se najpreciznije može pratiti sazrevanje i odrediti vreme pucanja folikula i oslobađanja zrele jajne ćelije.Da ponovimo prvi dan menstrualnog ciklusa, je u stvari prvi dan menstruacije. Na folikulometriji se može potvrditi ovulacija i proceniti kada je najbolje imati odnos.

Ultrazvučno praćenje folikula se obično počinje od 6 do 8 dana menstrualnog ciklusa i nastavlja se svakog, ili svakog drugog dana, do identifikovanja ovulacije. Merenje folikula se zbog tačnosti vrši u dve ravni, jer su zbog pritiska kapsule jajnika folikuli često nepravilnog oblika. Srednjom vrednosti ovih merenja dobija se realni prečnik folikula koji lekar upisuje u listu stimulacije. Posetite nas jer ovo je veoma važan pregled!

Prepustite se rukama profesionalaca!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata: Folikulometriju za žene (Utvrđivanje plodnih dana i praćenje folikula sa tumačenjem rezultata)
  Rezultati do 48h

  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1000rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 05.01.2020. 
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
  Ukoliko ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin
 • Radno vreme: pon-uto 14h-20h, sre-pet 08h-14:30h  Sub:09h-14h, Nedeljom ne   radimo
 • Adresa: Lička 1a, Beograd (preko puta Ekonomskog fakulteta)
 • Telefoni za zakazivanje: 011/40 10 649, 060/188 03 38

 

 

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Savski Venac

Nakon dugogodišnjeg radnog iskustva i usavršavanja u zemlji i inostranstvu odlučili smo da krunišemo sva svoja znanja i veštine iz oblasti ginekologije i akušerstva u specijalističku ginekološku ordinaciju.

U prijatnom ambijentu, u strogom centru Beograda, preko puta Ekonomskog fakulteta, nadomak Beograda na vodi, u ulici Lička 1a /13 (IV sprat), svakog radnog dana i subotom biće nam zadovoljstvo i čast da unapredimo Vaše zdravlje, pobrinemo se za rešavanje trenutnog ginekološkog problema, da zajedno učestvujemo u vođenju trudnoće.

Naš tim čine najeminentniji stručnjaci iz oblasti ginekologije i akušerstva iz zemlje i inostranstva. GINOLIFE pomera granice i spaja tradicionalnu sa najsavremenijom medicinom, a sa ciljem da unapredi zdravlje žena. Pregledi se obavljaju na savremenoj aparaturi, uz mogućnost kompletne zaštite zdravlja žene, sa posebnim akcentom na preventivne preglede.

Otvorena su savetovališta za sterilitet, kontracepciju, menopauzu. Trenutno, GINOLIFE svim svojim uvaženim pacijentima omogućava posebne popuste.

Posetite nas!