Foto šolja sa vašim motivima za 380rsd uz besplatan kupon!

Beograd- foto šolja, popustiIskoristi sjajan popust: foto šolja, izradu fotografija, štampa na pamučnim majicama...Akcija i popust čak do 76% uz besplatan kupon bez registracije...Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 800KUPON ISTIČE
380 RSD10/10/2019

Iskoristite sjajan popust 53%,bez plaćanja unapred, foto šolja sa vašim motivima. Popusti uz besplatan kupon: foto šolja sa vašim motivom na dve lokacije!

Znate onaj osećaj kada krenete kod nekoga na rođendan, a nemate pojma šta biste mu kupili ? Pogotovo ako tog nekog slabije poznajete, pa ne možete da se odlučite ni za jednu stvar, jer ne znate kakve stvari voli.E, više nema tih problema !
Foto studio Ris i MojKupon.rs imaju za vas popust  na izradu foto šolje sa slikom! Vaše je samo da donesete sliku koju želite da imate na šolji, sačekate malo, i eto savršenog poklona koji nije invazija na vaš džep.
Odaberite najlepše uspomene, fotografije na kojima se smejete, veselite, upoznajete nove ljude pa i one na kojima plačete, ljutite se ili vičete… Uspomene sa fotografija nas greju u sreći, ali i kad dođu rastanci i tuge jer tu su da posvedoče da smo bili, voleli, živeli.Danas Vam nudimo da svoje omiljene scene iz života smestite na fotografije vrhunskog kvaliteta i da ih tako sačuvate od zaborava!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Jedna osoba može preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata: foto šolja sa vašim motivima
– Sa priloženim blic kuponom iznos od 380 plaćate našem partneru na licu mesta
– Fotografiju dostavljate putem e-maila ili lično.

– Fotografiju možete dostaviti na riscopy@gmail.com.
– Fotografije možete dostaviti na Email: riscopy@gmail.com ili lično 
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 10.10.2019.  na 2 adrese: Dobračina 29 i Vojvode Stepe 33
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon

– Telefon:011/2623-409, 011/3976-069   063/391-214
– Adresa: Dobračina 29,
radno vreme: pon-pet od 09-17h, subota od 09-15h
Vojvode Stepe 33,
radno vreme od 08-20h, subota od 08-15h

https://www.risstudio.com/kontakt.php

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad, Voždovac

Adresa : Dobračina 29
Telefon : 011-262-3409
Pogledaj na mapi
Foto Ris - nalazi se na dve lokacije u gradu, gde već godinama uslužuje svoje zadovoljne mušterije.Naša specijalnost je estetika!Naši standardi utemeljeni su u  dugogodišnjem bavljenju fotografijom i štampom. Umeće štampe i prenosa boje kako na foto papir, tako i na tkaninu ili bilo koji materijal, zahteva iskustvo i poznavanje sopstvenih mašina i tehnologije... mi Vam garantujemo kvalitet i jemčimo za svoje znanje u ovoj oblasti!Nestrpljivo čekamo Vaše kreativne zadatke!