Stari Grad

Gel lak + manikir na Bulevaru! Iskoristi popust od 63%!

590 rsd 1.600rsd
Ističe 26.12.2019
Preuzmi kupon

Trajni lak, još poznat i kao gel lak, pojavio se pre desetak godina u oblasti manikira. Manikir gel lakom postaje sve traženiji, a sve je više žena koje zamenjuju nadogradnju noktiju gelom i traže tretman noktiju gel lakom.
Trajni Gel lak – (Soak off) je plastični materijal koji se topi razređivačem, a nakon postavljanja je fleksibilan, a očvršćavanje se radi izlaganjem UV svetlu. Trajni lak ostavlja utisak prirodnog izgleda noktiju, površina nokta se ne zadebljava, a neometano se mogu obavljati svi poslovi bez straha od oštećenja.

Ima li lepšeg osećaja od onog kada imate sveže urađen manikir? Kuckate poruke prijateljima ili pijete kafu, i ne možete da sklonite pogled sa vašeg novog gel laka. Gledate, divite se i pitate se zašto češće ne odvajate vreme za posetu kozmetičkom salonu kada vam nokti ovako dobro izgledaju.

Očekujemo Vas uskoro…


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata: Trajni gel lak + manikir
  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 590rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 26.12.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Telefoni za zakazivanje: 064/404 84 86,061/21-44-635 
 • Radno vreme: ponedeljak – subota od 10-19h
 • Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 160, Beograd

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Kozmetički salon LA PRIMA nudi Vam profesionalne i stručne usluge za lepše nokte, negovane i nežne ruke, kao i za uredna stopala. I to nije sve, mi smo stručni da Vam japanskom metodom iscrtamo obrve, da vam nadogradimo svilene trepavice I još mnogo toga za Vaš lepši izgled…

POSETITE NAS jer nudimo širok spektar estetske kozmetike, kao i metoda za oblikovanje tela: trajna šminka obrva,nadogradnja svilenih trepavica 1:1, ruski volumen trepavica 3D, 4D, 5D, 6D ,depilacija šećernom pastom,hladna i topla depilacija,pedikir medicinski/estetski,manikir,izlivanje i nadogradnja noktiju,gel lak,sve vrste masaža,maderoterapija…
Japanska metoda iscrtavanja obrva, nadogradnja svilenih trepevaca, lepi nokti, nežne ruke, uredna stopala, maderoterapija sve su to specijalnosti kozmetičkog salona LA PRIMA. Posetite nas i uverite se u blagodeti naših usluga.