Ginekološki pregled: brisevi, vaginalni sekret za 1970rsd!

Beograd- ginekološki pregled,mojkuponBeograd- popusti, ginekološki pregled,ultrazvuk dojki, ginekoloski ultrazvuk,brisevi, kolposkopija...Iskoristi popust bet placanja unapred...Kupon, Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 9850KUPON ISTIČE
1970 RSD17/09/2019

Ginekološki pregled, popust uz kupone! Paket obuhvata: ginekološki pregled, vaginalni sekret, cervikalni bris i bris na bakterijsku vaginozu, Candidu!

Svaka žena kojia vodi računa o svom zdravlju odlazi kod ginekologa u idealnim uslovima na svakih šest meseci ili bar jednom godišnje. Bez obzira u kom ste životnom ciklusu i starosnoj dobi. Ne zaboravite da su redovni pregledi i kontrole najvažnije za zdravlje žena! Evidentno je da iako ne spadaju u najprijatnije procedure, oni su pravi put do sigurnog zdravlja. Samo jednom posetom ginekologu dobijate informaciju o vašem zdravstvenom stanju. Ginekološki pregled je skup dijagnostičkuh procedura pomoću kojih se utvrđuje zdravlje ženskog genitalnog trakta počev od 16-te godine života (tj. posle prvih seksualnih odnosa) do 70-te godine i kasnije po potrebi. Pre pregleda ne savetuje se upotreba vaginaleta tri večeri, poželjno je da mokraćna bešika bude ispražnjena. Pregled traje oko 30 minuta, po potrebi i duže. Pogledajte svoj kalendar, pronađite vreme za ginekološki pregled i nakon toga se opustite i osećajte se odgovorno prema svom zdravlju i sebi!

Očekujemo Vas uskoro!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata:
* ginekološki pregled

* vaginalni sekret
* cervikalni bris
* bris na bakterijsku vaginozu
* Candidu
– Rezultati do 48h

– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1970rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 17.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Radno vreme: pon-uto 14h-20h, sre-pet 08h-14:30h  Sub:09h-14h, Nedeljom ne   radimo
– Adresa: Lička 1a, Beograd (preko puta Ekonomskog fakulteta) 
– Telefoni za zakazivanje: 011/40 10 649, 060/188 03 38


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Savski Venac

Website : http://ginolife.rs/ Adresa : Lička 1a, Beograd
Telefon : 011/40 10 649, 060/188 03 38
Pogledaj na mapi
Nakon dugogodišnjeg radnog iskustva i usavršavanja u zemlji i inostranstvu odlučili smo da krunišemo sva svoja znanja i veštine iz oblasti ginekologije i akušerstva u specijalističku ginekološku ordinaciju. U prijatnom ambijentu, u strogom centru Beograda, preko puta Ekonomskog fakulteta, nadomak Beograda na vodi, u ulici Lička 1a /13 (IV sprat), svakog radnog dana i subotom biće nam zadovoljstvo i čast da unapredimo Vaše zdravlje, pobrinemo se za rešavanje trenutnog ginekološkog problema, da zajedno učestvujemo u vođenju trudnoće. Naš tim čine najeminentniji stručnjaci iz oblasti ginekologije i akušerstva iz zemlje i inostranstva. GINOLIFE pomera granice i spaja tradicionalnu sa najsavremenijom medicinom, a sa ciljem da unapredi zdravlje žena. Pregledi se obavljaju na savremenoj aparaturi, uz mogućnost kompletne zaštite zdravlja žene, sa posebnim akcentom na preventivne preglede. Otvorena su savetovališta za sterilitet, kontracepciju, menopauzu. Trenutno, GINOLIFE svim svojim uvaženim pacijentima omogućava posebne popuste.