Ginekološki pregled: osnovni, prošireni, top ili extra već od 2000rsd!

Beograd - ginekoloski pregled - moj kupon popusPopust81% Preuzmi besplatan kupon, bez registracije i ostvari popuste na ginekoloske preglede u Gracia Medika.
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 10500KUPON ISTIČE
2000 RSD14/08/2019

Popust za Ginekoloski pregled po Vašem izboru:Osnovni, Prošireni, Top ili Extra ginekoloski pregled, ultrazvuk ,Kolposkopija, Papa, VS u ordinaciji Ginolife!

Nikada nije na odmet napomenuti da se najveći broj bolesti koje se otkriju u ranoj fazi, na redovnom pregledu, može uspešno lečiti i izlečiti.
1. OSNOVNI GINEKOLOŠKI PAKET ZA ŽENE :
Pregled ginekologa, ginekološki UZ, Kolposkopija, Papa, VS za 2000 din
2.PROŠIRENI GINEKOLOŠKI PAKET ZA ŽENE:
Pregled ginekologa, ginekološki UZ, Kolposkopija, Papa, VS i Ultrazvuk dojki za 2500 din
3. TOP PAKET ZA ŽENE:
Pregled ginekologa,ginekološki ultrazvuk,kolposkopija,papa,VS,cervikalni bris,vaginalni bris na antibiogram i palpatorni pregled grudi za 2600 din
4. EXTRA  PAKET ZA ŽENE :
Pregled ginekologa, ginekološki UZ, Kolposkopija, Papa, VS, Laboratorija (KKS i URIN SA SEDIMENTOM), Uz abdomena, UZ štitne, Uz donjeg dela stomaka-mokraćne bešike za 3200 din.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jedan ginekološki pregled
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
– Ponuda obuhata GINEKOLOŠKI PAKET ZA ŽENE
– Izaberite jednu od ponuđenih usluga:
* Osnovni ginekološki pregled za žene za 2000 din
* Prošireni ginekološki pregled za žene 2500 din 
* Top paket za žene 2600 din
*Extra paket za žene za 3200 din 
– Sa priloženim kuponom iznos od 2000rsd, 2500rsd ili 2600rsd ili 3200rsd u zavisnosti za koji pregled se opredelite, plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 14.08.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
-Radno vreme pon-pet od 08-21h subota od 09-15h
-Adresa: Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
-Telefon: 011/ 3285-140, 011/3285-145, 060/4414-350, 060/4414353


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Savski Venac

Website : http://graciamedika.com/ Adresa : Koče Popovića br. 7 (bivša Zagrebačka)
Telefon : 011/3285-140
Pogledaj na mapi
Poliklinika Gracia Medika je zdravstvena ustanova u kojoj je svim doktorima i medicinskom kadru etika prvo načelo rada, kako u pristupu pacijentima,tako u svim fazama terapije. Uz primenu najsavremenije tehnologije i najviših međunarodnih standarda našim pacijentima nudimo: - kompletnu zdravstvenu zaštitu i prevenciju-rano otkrivanje bolesti - specijalnu preventivnu zaštitu za grupacije stanovništva izloženog povećanom riziku oboljevanja u skladu sa posebnim programom preventive, kao i ekspertske preglede uglednih profesora Medicinskog fakulteta u Beogradu i poznatih lekara Beogradskih bolnica, intervencije i konsultacije lekara svih specijalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija i najviših medicinskih standarda, Poliklinika Gracia Medika doprinosi Vašem zdravijem životu, a kroz svoje odgovorno poslovanje i kvalitetnijoj brizi o pacijentima. Dizajnirani ambijent i ljubazno osoblje stvaraju prijatnu i blagu atmosferu u našoj Poliklinici. Oprema koja se koristi u radu je sertifikovana, inovativna i prilagođena za rad kako bi naši lekari na najbrži, najsigurniji i najprecizniji način utvrdili dijagnozu. Poliklinika Gracia Medika je svojom lokacijom u Centru grada, lako dostupna iz svih delova grada. Svi zaposleni u našoj ustanovi, registrovanoj za primarnu zdravstvenu zaštitu, rade u skladu sa Zakonom o zdravstvenoj zaštiti Republike Srbije, isključivo sa odraslom populacijom (pacijenti stariji od 18 godina). Posvećeni smo Vašim potrebama, raspoloživom vremenu i zahtevima.