Ginekološki ultrazvuk 3D/4D i ultrazvuk obe dojke za samo 990rsd!

Beograd - ginekološki ultrazvuk, moj kuponBeograd- zdravlje! Iskoristite akcije i popuste cak do 79% na: ginekološki ultrazvuk, ultrazvuk dojki, brisevi, kolposkopija...besplatan kupon bez registracije i placanja unapred...Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 8000KUPON ISTIČE
990 RSD18/09/2019

Beograd – Ginekološki ultrazvuk! Iskoristite popust,  bez registracije na specijalistički ginekološki ultrazvuk + ultrazvuk obe dojke u Ginolife!

Specijalistički ultrazvučni paket obuhvata: ginekološki ultrazvuk 3D/4D + Ultrazvuk i pregled obe dojke + Palpatorni pregled grudi!

Veoma je važno da vodite računa o svom zdravlju. Potrebno je minimum jednom godišnje da obavite ultrazvučni pregled dojki. Sada je pravo vreme za pregled!
Ultrazvučna dijagnostika je danas nezamenljiva dijagnostička metoda u prevenciji i ranom otkrivanju oboljenja. To je apsolutno bezbedna i neškodljiva dijagnostička metoda i kao takva je prva i najrasprostranjenija u medicinskoj praksi, a ultrazvuk je savremenija i preciznija dijagnostička metoda. Ginekološki uz je bezbolna i neinvazivna dijagnostička metoda odnosno ultrazvučni pregled ženskih reproduktivnih organa, materice i jajnika. Pregled dojki – Metoda pregleda koja se preporučuje kod mlađih pacijenata, žena do 40 godina, zbog povećane senzitivnosti. U toku ovog pregleda pacijent nije izložen zračenju, metoda nije bolna, Naš tim čine najeminentniji stručnjaci iz oblasti ginekologije i akušerstva iz zemlje i inostranstva. GINOLIFE pomera granice i spaja tradicionalnu sa najsavremenijom medicinom, a sa ciljem da unapredi zdravlje žena.
Posetite nas i mislite na svoje zdravlje…


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.  
– Ponuda obuhvata: Ginekološki ultrazvuk 3D/4D + Ultrazvučni pregled obe dojke + Palpatorni pregled grudi
– Rezultati do 48h
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 990rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 18.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Radno vreme: pon-uto 14h-20h, sre-pet 08h-14:30h  Sub:09h-14h, Nedeljom ne   radimo
– Adresa: Lička 1a, Beograd (preko puta Ekonomskog fakulteta) 
– Telefoni za zakazivanje: 011/40 10 649, 060/188 03 38


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Savski Venac

Website : http://ginolife.rs/ Adresa : Lička 1a, Beograd
Telefon : 011/40 10 649, 060/188 03 38
Pogledaj na mapi
Nakon dugogodišnjeg radnog iskustva i usavršavanja u zemlji i inostranstvu odlučili smo da krunišemo sva svoja znanja i veštine iz oblasti ginekologije i akušerstva u specijalističku ginekološku ordinaciju. U prijatnom ambijentu, u strogom centru Beograda, preko puta Ekonomskog fakulteta, nadomak Beograda na vodi, u ulici Lička 1a /13 (IV sprat), svakog radnog dana i subotom biće nam zadovoljstvo i čast da unapredimo Vaše zdravlje, pobrinemo se za rešavanje trenutnog ginekološkog problema, da zajedno učestvujemo u vođenju trudnoće. Naš tim čine najeminentniji stručnjaci iz oblasti ginekologije i akušerstva iz zemlje i inostranstva. GINOLIFE pomera granice i spaja tradicionalnu sa najsavremenijom medicinom, a sa ciljem da unapredi zdravlje žena. Pregledi se obavljaju na savremenoj aparaturi, uz mogućnost kompletne zaštite zdravlja žene, sa posebnim akcentom na preventivne preglede. Otvorena su savetovališta za sterilitet, kontracepciju, menopauzu. Trenutno, GINOLIFE svim svojim uvaženim pacijentima omogućava posebne popuste.