Helicobakter Pylori izdisajni test u poliklinici Millenium Medic!

Beogad - popusti , Helicobakter Pylori - Moj kupon.Zdravlje - Popusti - Beogad! Helicobakter Pylori - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za Helicobakter Pylori izdisajni test uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 2880KUPON ISTIČE
1800 RSD22/10/2019

Zdravlje, Helicobakter Pylori popust! Uz besplatan kupon iskoristi popust za analizu  Helicobakter Pylori izdisajni testna u poliklinici Millenium Medic.

Ova bakterija je spiralnog oblika koja je razvila sposobnost preživljavanja u izuzetno kiseloj sredini kakva postoji u želudcu. Prenosi se prljavim rukama, kontaminiranom hranom i vodom. Izaziva gastritis, čir, nadutost, podrigivanje, mučninu…

U toku infekcije Helicobacter Pylori bakterijom povećana je aktivnost ureaze, te se brzim, jednostavnim i bezbolnim testom može utvrditi prisustvo pomenute bakterije. Test ima visoku specifičnost i senzitivnost, brzo i lako se izvodi.

Simptomi:
– loše i usporeno varenje hrane
– bolovi u želucu
– naduvenost i opstipacija
– dijareja
– loš zadah iz usta
– hroničan zamor
– bolovi u lopaticama
– crvenilo lica
– glavobolje
– depresija

U toku infekcije Helicobacter Pylori bakterijom povećana je aktivnost ureaze, te se brzim, jednostavnim i bezbolnim testom može utvrditi prisustvo pomenute bakterije. Test ima visoku specifičnost i senzitivnost, brzo i lako se izvodi.

Ukoliko imate više ovakvih simptoma, potrebno je da uradite test koji će pokazati da li u organizmu postoje povećana količina heliko bakterije i započnete odgovarajuću terapiju.

Izdvajamo da rezultate laboratorijskih analiza možete podići istog dana ili ih sačekati u prijatnom ambijentu čekaonice.


BLIC KUPON

– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata Helicobacter pylori izdisajni test
– Sa priloženim kuponom iznos od 1800rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 22.10.2019.
– Neophodna je najava
– Obavezno sa sobom poneti odštampan BLIC kupon
– Telefon za zakazivanje: 011/2447-447 ili 011/2448-488 ili 065/3448-488
– Radno vreme: radnim danom od 08-18 časova , subotom 08-15 časova
– Adresa: Molerova 11, Vračar, Beograd


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Website : http://www.milleniummedic.rs/ Adresa : Molerova 11
Telefon : 011/2447447
Pogledaj na mapi
Poliklinika i laboratorija Millenium Medic se nalazi u Beogradu u Molerovoj ulici br. 11 na Vračaru. Naš tim čine stručni lekari, profesori, primarijusi, asistenti i docenti raznih oblasti medicine, kao i laboratorijski deo tima koga čine lekari, tehničari i drugo osoblje. U poliklinici i laboratoriji Millenium Medic , u prijatnom ambijentu gde će Vas dočekati naše ljubazno osoblje, možete uraditi kompletne specijalističke preglede, ultrazvučno dijagnostičke preglede, preglede krvi, urina i briseva i to sve u jednom danu i u terminu koji Vama odgovara. Vaše rezultate možete sačekati u čekaonici ili ih je moguće na Vaš zahtev poslati email-om radi uštede Vašeg vremena i novca.