Stari Grad

Higijenski tretman lica (parenje, piling, ručno čišćenje mitisera…)!

690 rsd 2.200rsd
Ističe 24.01.2020
Preuzmi kupon

Lepa i zdrava koža lica je od izuzetne važnosti, kako za fizički izgled tako i za opšte zdravlje jer je upravo ona prvi pokazatelj stanja našeg organizma.
Klasičan tretman lica predstavlja osnovni i neizostavni tretman za svaki tip i svako stanje kože.
Ako primećujete da se koža lica bolno zateže, da Vas pecka i da je primetno suva, krajnje je vreme je da je nahranite I regenerisete.

Higijnski tretman lica podrazumeva parenje lica, piling i maska, što omogućava lako, ručno, čišćenje mitisera. Nakon svega toga sledi odgovarajuća krema za svaki tip kože.
Tretman traje 1,5h. Osoba može nakon tretmana da nastavi sa svojim dnevnim aktivnostima uz čistu i blistavu kožu. Rezultati su vidljivi već nakon prve procedure. Koža postaje blistavija i jedrija sa manje bora i finih linija. Predanim slušanjem pokušavamo da otkrijemo koje su vaše istinske potrebe.
Imajte lepu,nežnu i meku kožu na kojoj će vam svako pozavideti! Posetite nas!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
  Ponuda obuhvata: Higijensko- medicinski tretman lica (parenje,piling, ručno čišćenje mitisera,maska i krema)Sa priloženim kuponom iznos od 690rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah a najkasnije do 24.01.2020.
 • Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je dan ranije da otkažete i prezakažete novi termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje unapred
 • Telefon: 011/401 76 01
 • Radno vreme: pon-pet od 10-19h
 • Adresa: Drinčićeva 34, Beograd, Stari grad

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad

Kozmetički edukativni centar Davidijus nalazi se na adresi ,Drinčićeva 34, Stari grad. Mi smo jedan od najreprezentativnijih frizersko-kozmetičkih edukativnih centara u Beogradu. Iza nas su godine iskustva a i dalje smo u potrazi za novim idejama. Vizija našeg rada je da klijentima omogućimo kompletnu uslugu kojom će biti zadovoljni. Ugledamo se na naše kolege iz sveta a ipak poštujemo sopstvenu autentičnost jer naš koncept je unikatan!