Beograd- popust,urasle dlake lipomi, moj kupon
Vračar

Hirurško uklanjanje Lipoma, Urasle dlake, nokta, Ateroma, Kurije oko!

10.000 rsd
Ističe 09.03.2020
Preuzmi kupon

Hiruško uklanjanje: lipomi, ateromi, urasle dlake, uraslog nokta ili kurijeg oka. Iskoristi popust uz besplatan kupon, bez registracije na Vračaru! Lipomi,urasle dlake – brigu prepustite nama!

Promene na koži su dosta učestala pojava. Mogu da budu različitog i porekla i kliničkih manifestacija. Većina je bezazlena ali posactoje i one koje vremenom mogu biti izmenjene i postati opasne po život. Takav je slučaj i sa mladežima. Ukoliko mladež predje u maligni tumor melanom on spada u najzloćudnije tumore u organizmu. Zato je neophodno vršiti povremene kontrole i kad  bolesnik nema nikakvih tegoba.

Promene u smislu maligniteta se mogu konstaovati fizikalnim pregledom lekara a ponekad je to neophodno potvrditi i  patohistološkom analizom. U takvim slučajevima imperativno je promenu ukloniti a postoji mogućnost na različite načine: laserom, termokauterom i hirurškim putem. Koja metoda će biti primenjena odlučuje hirurg. U našoj ustanovi se primenjuju sve navedene metode koje izvodi vrlo iskusan hirurg.

Poliklinika Djukić opremljena je sa najnovijom i savremenijom opremom za dijagnostiku i lečenje bolesnika.Sem mladeža i drugi tumori tipa bradavica, ateroma, masnog tkiva lipomi i dr. zahtevaju ponekad hirurško uklanjanje.

Brinite o svom zdravlju, pregledajte se na vreme!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu hirušku intervenciju
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

  Ponuda obuhvata hirušku intervenciju:Lipoma ili Ateroma ili  urasle dlake ili uraslog nokta ili Kurijeg oka

  Uz blic  kupon dobijate 50% popusta za patohistologiju ukoliko za tim bude bilo potrebe
  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 10000rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 09.03.2020.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Radno vreme: ponedeljak-petak od 09 do 18 časova,subota od 09- 13 časova, nedelja neradna
 • Adresa: Patrijarha Varnave 19
 • Telefon: 011/383-66-06, 011/383-66-07, 065/3441-475 

 

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Vračar

Polikllinika Đukić je smeštena u najelitnijem delu Beograda u Ulici  Patrijarha  Varnave  br l9. Na Svetosavskom Platou. Raspolaže poslovnim prostorom u novogradnji od l2O metara kvadratnih.Opremljena je sa najnovijom i savremenijom  opremom za dijagnostiku i lečenje  bolesnika.Registrovana je za pružanje pomoći i iz oblasti Opšte i Vaskularene hirugije, svih grana Interne medicine  i Ginekologije.

Vlasnik Poliklinike je  prof dr Veljko Djukić redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu.Specijalista je Opšte i Vaskularne hirurgije.Opoštu hirurgiju je specijalizirao u Beogradu na I Hirurškoj klinici a Vaskularnu u Londonu, Pragu i Moskvi.Ceo radni vek je proveo radeći kao hirurg.Na fakultetu je predavao   ne samo studentima medicine već i posle diplomcima kao i lekarima na specijalizaciji. Pozivan je kao profesor na nekoliko Evropskih fakulteta.Član je Medicinske Akademije Srpskog lekarskog društva i redovni član Srpske Kraljevske Akademije naučnika i umetnika.Svoje bogato kliničko iskustvo je  nesebično prenosio na mladje kolege ne samo na klinici već i širom Srbije i Republike Srpske gde je otvarao odelenja za vaskularnu hirurgiju.Dao je veliki doprinos u razvoju hirurgije Vena i arterija zbog čekga su ga posećivali bolesnici i van granica naše zemlje.Kao veliki humanista pomagao je bolesnici  koji su zahtevali lečenje i van njegove klinike koristeći snagu svog autoriteta.

Sem standardnih  pregleda od dijasgnostičkih procedura  u Poliklinici se rade Anoskopija kod  hemoroida sa skleroziranjem istih po potrebi,Gastroskopija sa biopsijom za pH analizu,Kolonoskopija sa polipektopmijom,rektoskopija. Cistoskopija sa biopsijom Sve laboratorijske analize, UZ pregledi na najsavremenijem UZ aparatu  4D sa svim potrebnim sondama kao što su UZ srca, arterija i vena kako nogu tako i vrata, trbuha, mekih tkiva,štitaste žlezde, dojke zglobova i mišićas, ginekološki UZ. Operativne intervencije Operacije vena, kila, hemoroida, tumora kože i mekih tkiva kao što su tumori dojke, ateromi, lipomi i mladeži ,msvih vrsta.Polikllinika  poseduje operacionu salu potpuno opremljenu za navedene intervencije. Za pojedine od navedenih intervedncija koristi se laser pogotovo za kapilare kože.Injekciona sklerozantna injekcija za šuljeve i proširene vene.Uklanjanje uraslih noktiju,furunkula i karbunkula. Na poliklinici se sprovodi i infuziona terapija,uziumanje uzoraka krvi za laboratorijske analize kao i i.m i i.v injekcije.Na zahtev bolesnika vršimo i kućne posete.