Beograd- popust,urasle dlake lipomi, moj kupon

Hirurško uklanjanje Lipoma, Urasle dlake, nokta, Ateroma, Kurije oko!

Besplatan
kupon
10.000 rsd
Kupon ističe za
-

Ateromi

Ateromi su takodje potkožno locirane, u odnosu na podlogu pokretne tvorevine, sa često vidljivim otvorom izvodnog kanala. Ispunjene su gustim masnim sadržajem, vrlo podložnim infekciji.

Lipomi

Lipomi su dobroćudni tumorii masnog tkiva različite veličine i lokalizacije. Vide se i palpiraju kao meke potkožne loptaste tvorevine. Zbog postepeno

Urasle nokatne ploče

Urasli nokti su česte, bolne promene najčešće na palcima stopala. Oštre ivice nokatnih ploča urastaju u okolno meko tkivo i delujući kao strano telo dovode do iritacije i zapaljenja. Usled oštećenja kože može se javiti gnojna infekcija a vremenom i granulacijsko tkivo koje bočno sve više pokriva nokatnu ploču.

Promene na koži su dosta učestala pojava. Mogu da budu različitog i porekla i kliničkih manifestacija. Većina je bezazlena ali posactoje i one koje vremenom mogu biti izmenjene i postati opasne po život. Takav je slučaj i sa mladežima. Ukoliko mladež predje u maligni tumor melanom on spada u najzloćudnije tumore u organizmu. U našoj ustanovi se primenjuju sve navedene metode koje izvodi vrlo iskusan hirurg. Sem mlaseža i drugi tumori tipa bradavica, ateroma, masnog tkiva lipomi i dr. zahtevaju ponekad hirurško uklanjanje.
Poliklinika Djukić opremljena je sa najnovijom i savremenijom opremom za dijagnostiku i lečenje bolesnika.Sem mladeža i drugi tumori tipa bradavica, ateroma, masnog tkiva lipomi i dr. zahtevaju ponekad hirurško uklanjanje.

Brinite o svom zdravlju, pregledajte se na vreme!


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Hirušku intervenciju: Lipoma ili Ateroma ili  urasle dlake ili uraslog nokta ili Kurijeg oka
  • Uz blic  kupon dobijate 50% popusta za patohistologiju ukoliko za tim bude bilo potrebe

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Neophodno je poneti odštampan kupon
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 10000 rsd
  • NAPOMENA: radi dobijanja instrukcija oko pripreme za pregled prethodno se javite poliklinici Djukić

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jednu hirušku intervenciju
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 06.03.2021.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci


 

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!