Savski Venac

Hit ginekološki paket – Papa test, Kolposkopija, Vaginalni sekret…

2.700 rsd 13.500rsd
Ističe 30.12.2019
Preuzmi kupon

Ginekolog – Beograd! Ginekološki pregled popusti! Hit ginekološki pregled obuhvata: Papa test, Kolposkopija, Vaginalni sekret, Chlamydio trachomatis…

Sastavni deo života svake žene treba da bude briga o sopstvenom zdravlju i njegovom očuvanju. Zdravlje je najveće bogatstvo koje imamo. Zato su redovni ginekološki pregledi nešto što bi svimdamama trebalo da postane navika. Nikada nije na odmet napomenuti da se najveći broj bolesti koje se otkriju u ranoj fazi, na redovnom pregledu, može uspešno lečiti i izlečiti.

Zdravlje je najveće bogatstvo koje imamo. Zato su redovni ginekološki pregledi nešto što bi svim damama trebalo da postane navika i svakodnevnica. Važnost preventive nije potrebno posebno isticati, a tačnost izreke “bolje sprečiti, nego lečiti” nemoguće je osporiti. U prvom redu, treba obratiti pažnju na reproduktivno zdravlje, a poseta i konsultacija sa ginekologom je najbolji način da se to i postigne. Nikada nije na odmet napomenuti da se najveći broj bolesti koje se otkriju u ranoj fazi, na redovnom kontrolnom pregledu, može uspešno lečiti i izlečiti! Trudimo se da preglede obavljamo po najpovoljnijim cenama.

Posetite nas i uklonite svaku vašu sumnju!


BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jednu osobu
 • Možete preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata Ginekološki pregled – Paket : Papa test, Kolposkopija, Vaginalni sekret, Chlamydio trachomatis, Ureaplasma, Mycoplasma
  Rezultati do 48h
  Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 2700rsd plaćate na licu mesta našem partneru
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 30.12.2019.
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
 • Neophodno je zakazivanje
 • Radno vreme: pon-uto 14h-20h, sre-pet 08h-14:30h  Sub:09h-14h, Nedeljom ne   radimo
 • Adresa: Lička 1a, Beograd (preko puta Ekonomskog fakulteta)
 • Telefoni za zakazivanje: 011/40 10 649, 060/188 03 38

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drgo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon

TAGOVI: Savski Venac

Nakon dugogodišnjeg radnog iskustva i usavršavanja u zemlji i inostranstvu odlučili smo da krunišemo sva svoja znanja i veštine iz oblasti ginekologije i akušerstva u specijalističku ginekološku ordinaciju.

U prijatnom ambijentu, u strogom centru Beograda, preko puta Ekonomskog fakulteta, nadomak Beograda na vodi, u ulici Lička 1a /13 (IV sprat), svakog radnog dana i subotom biće nam zadovoljstvo i čast da unapredimo Vaše zdravlje, pobrinemo se za rešavanje trenutnog ginekološkog problema, da zajedno učestvujemo u vođenju trudnoće.

Naš tim čine najeminentniji stručnjaci iz oblasti ginekologije i akušerstva iz zemlje i inostranstva. GINOLIFE pomera granice i spaja tradicionalnu sa najsavremenijom medicinom, a sa ciljem da unapredi zdravlje žena. Pregledi se obavljaju na savremenoj aparaturi, uz mogućnost kompletne zaštite zdravlja žene, sa posebnim akcentom na preventivne preglede.

Otvorena su savetovališta za sterilitet, kontracepciju, menopauzu. Trenutno, GINOLIFE svim svojim uvaženim pacijentima omogućava posebne popuste.

Posetite nas!