Internistički pregled + EKG u Zemunu! Mislite na svoje zdravlje!

popust
-63%
4.000 rsd
1.490 rsd
Kupon ističe za
-
Platite na licu mesta i uštedite 2.510 rsd

Svi smo svesni da je pažnja koju posvećujemo organizmu najbolji odraz našeg zdravlja. Upravo zbog toga svest o zdravom načinu života poslednjih godina je podignuta na viši nivo. Te sve veći broj ljudi vodi računa o svojoj ishrani i redovnoj fizičkoj aktivnosti.

Međutim, ma koliko se trudimo da živimo zdravo pojedine bolesti, usled uticaja genetike i spoljašnje sredine, ne mogu se izbeći. To znači da je i preventiva sastavni deo zdravog života. A u njemu glavnu ulogu ima internistički pregled.

Interna medicina je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i neurohirurškim lečenjem bolesti odraslih osoba, naročito oboljenja unutrašnjih organa. I ako sam naziv interna medicina upućuje na unutrašnje organe, internista leči čoveka kao celinu, a ne samo pojedinačne organe. Bolesti srca i krvnih sudova su najčešće bolesti savremenog čoveka i najčešći uzrok smrti. Zato su prevencija, rano otkrivanje i adekvatno lečenje od velikog značaja, a sve ove preglede obavlja internista.

Naš tim stručnjaka vam stoji na raspolaganju svojim znanjem i iskustvom, u cilju očuvanja vašeg zdravlja i unapređenja kvaliteta života. Napravite prvi korak koji će vam pomoći da živite kvalitetnije i poboljšate vaše zdravstveno stanje.


BLIC KUPON

Ponuda obuhvata:

  • Internistički pregled + EKG

Kako se koristi kupon

  • Nakon preuzimanja, kupon će se nalaziti u „Download folderu“ na vašem telefonu ili računaru
  • Kupon odštampajte i ponesite sa sobom
  • Pri dolasku, pokažite vaš kupon i platite uslugu 1.490 rsd

Uslovi kupona

  • Jedan kupon važi za jednu osobu
  • Možete preuzeti više kupona
  • Kupon važi od trenutka preuzimanja do 19.06.2022.
  • Neophodno je zakazivanje. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je blagovremeno otkazati i zakazati nov termin, u suprotnom ce se kupon tretirati iskorišćenim

Kontakt podaci

Radno vreme, raspoloživost kapaciteta, zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!