INTERNISTIČKI PREGLED + EKG + ULTRAZVUK ABDOMENA na NOVOM BEOGRADU za samo 1190rsd! Iskoristi POPUST 69% uz BESPLATAN KUPON!

Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3900KUPON ISTIČE
1190 RSD28/06/2019

Interna medicina je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i neurohirurškim lečenjem bolesti odraslih osoba, naročito oboljenja unutrašnjih organa. I ako sam naziv interna medicina upućujena unutrašnje organe, internista leči čoveka kao celinu, a ne samo pojedinačne organe. Bolesti srca i krvnih sudova su najčešće bolesti savremenog čoveka i najčešći uzrok smrti. Zato su prevencija, rano otkrivanje i adekvatno lečenje od velikog značaja. Imajte na umu da zdrav način ishrane, kao i bavljenje fizičkom aktivnošću mogu da pomognu vašem srcu da bolje radi, ali najbolju pomoć ćete dobiti ukoliko redovno
idete na preventivne preglede. Mnoge bolesti u početnim stadijumima, pa čak i duže, ne daju nikakve simptome, dok se , s druge strane, veoma lako mogu otkriti preventivnim i ultrazvučnim pregledima.

Mislite na Vaše zdravlje i pregledajte se na vreme!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru 
– Ponuda obuhvata:
* internistički pregled

* EKG
* ultrazvuk abdomena
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1190rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 28.06.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
– Ako ste sprečeni da dođete, blagovremeno obavestite Polikliniku i pomerite zakazani termin, inače će Vam se kupon računati kao iskorišćen!
-Adresa: Klare Cetkin 25, Novi Beograd
-Telefon: 063/377042, 011/2672142


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://spiridon.rs%20%20 Adresa : Klare Cetkin 25, Novi Beograd
Telefon : 063/377042, 011/2672142
Pogledaj na mapi
Specijalistička ordinacija interne medicine SPIRIDON uspešno radi za svoje pacijente od 2001 godine. Poverenje ordinaciji Spiridon i Dr Slavici Vuković specijalisti interne medicine, je između ostalih ukazala i Ambasada Republike Austrije u Beogradu koja ju je imenovala za lekara od poverenja. Sav potencijal ordinacije usmeren je ka jedinstvenom cilju, a to je zbrinut i zadovoljan pacijent. U ordinaciji se mogu obaviti dijagnostički pregledi i procedure kao i ambulanto lečenje pacijenata. Takođe je moguće zakazati i kućne posete za bolesnike koji nisu u mogućnosti da dodju do ordinacije.