Internistički pregled + EKG + Ultrazvuk abdomena za samo 1190rsd!

Beograd - Internistički pregled - moj kupon popustiZdravlje - Beograd! Preuzmi besplatan kupon, i ostvari popust. Akcije na: internisticki pregled, ultrazvuk abdomena stitne zlezde, male karlice,prostate... Kuponi - Moj kupon!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 3900KUPON ISTIČE
1190 RSD29/09/2019

Zdravlje – Internistički pregled popust! Uz besplatan kupon internistički pregled + EKG i ultrazvuk abdomena u SO Spirodon na novom Beogradu!

Interna medicina je grana medicine koja se bavi dijagnostikom i neurohirurškim lečenjem bolesti odraslih osoba, naročito oboljenja unutrašnjih organa. Pregled obavlja lekar specijalista a sastoji se od razgovora s pacijentom tokom kojeg uzima detaljne podatke o pacijentovom stanju, pređašnjim bolestima, bolestima u bližoj porodici te sadašnjim tegobama (anamneza) i detaljnog kliničkog pregleda. I ako sam naziv interna medicina upućujena unutrašnje organe, internista leči čoveka kao celinu, a ne samo pojedinačne organe. Bolesti srca i krvnih sudova su najčešće bolesti savremenog čoveka i najčešći uzrok smrti. Zato su prevencija, rano otkrivanje i adekvatno lečenje od velikog značaja. Imajte na umu da zdrav način ishrane, kao i bavljenje fizičkom aktivnošću mogu da pomognu vašem srcu da bolje radi, ali najbolju pomoć ćete dobiti ukoliko redovno idete na preventivne preglede. Mnoge bolesti u početnim stadijumima, pa čak i duže, ne daju nikakve simptome, dok se , s druge strane, veoma lako mogu otkriti preventivnim i ultrazvučnim pregledima. Specijalistička ordinacija interne medicine SPIRIDON uspešno radi za svoje pacijente od 2001 godine.

Mislite na Vaše zdravlje i pregledajte se na vreme!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru 
– Ponuda obuhvata:
* internistički pregled

* EKG
* ultrazvuk abdomena
– Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 1190rsd plaćate na licu mesta našem partneru
 – Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 29.09.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Neophodno je zakazivanje
-Adresa: Klare Cetkin 25, Novi Beograd
-Telefon: 063/377042, 011/2672142

http://spiridon.rs/index.html

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://spiridon.rs%20%20 Adresa : Klare Cetkin 25, Novi Beograd
Telefon : 063/377042, 011/2672142
Pogledaj na mapi
Specijalistička ordinacija interne medicine SPIRIDON uspešno radi za svoje pacijente od 2001 godine. Poverenje ordinaciji Spiridon i Dr Slavici Vuković specijalisti interne medicine, je između ostalih ukazala i Ambasada Republike Austrije u Beogradu koja ju je imenovala za lekara od poverenja. Sav potencijal ordinacije usmeren je ka jedinstvenom cilju, a to je zbrinut i zadovoljan pacijent. U ordinaciji se mogu obaviti dijagnostički pregledi i procedure kao i ambulanto lečenje pacijenata. Takođe je moguće zakazati i kućne posete za bolesnike koji nisu u mogućnosti da dodju do ordinacije.