Istanbul – 5 dana 2 noćenja sa doručkom za 85€! Termin: 24.10.2019.

9.997 rsd 10.467rsd
Ističe 23.10.2019
Turistička agencija Travel 4 you
Preuzmi kupon

Istanbul je savršen spoj istoka i zapada, prošlosti i sadašnjosti, kombinacija istočne kulture i zapadnog načina života. U istanbulskim noćima, obasjanim mesečinom, između minareta i prelepih palata bude se neke od priča iz 1001 noći… Ako vas privlači grad pun suprotnosti i želite da osetite čar prave gužve uz zaglušujuću buku brodskih sirena iz gradske luke, uličnih prodavaca, onada svakako treba da posetite Istanbul.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan BEOGRAD
Polazak iz Beograda oko 16 h. Dnevno-noćna vožnja kroz Srbiju, Bugarsku i Tursku sa usputnim zaustavljanjima radi odmora i graničnih formalnosti.
2. dan ISTANBUL
Dolazimo u Istanbul u prepodnevnim satima i započinjemo panoramsko razgledanje grada: Galata most, Zlatni rog, odlazak do Taksima. Silazak na Bosfor, palata Dolmabahče – poslednja rezidencija otomanskih sultana … Nakon obilaska smeštamo u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan PLAVA DŽAMIJA – AJA SOFIJA – TOPKAPI PALATA
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativno razgledanje Istanbula sa lokalnim vodičem. Obilazak dvorišta Plave Džamije ili Sultan Ahmetove džamije, jedne od tri najveće i najlepše džamije u islamskom svetu, Hipodroma, Aja Sofije – nekada najveće pravoslavne crkve na svetu, pa džamije, a sada muzeja, Topkapi palate – velelepne sultanske palate gde je živela većina turskih Sultana. Nakon obilaska slobodno vreme, individualni povratak u hotel. Uveče fakultativni odlazak u nacionalni restoran na večeru sa trbušnim plesom. Noćenje.
4. dan KRSTARENJE BOSFOROM – DOLMABAHČE PALATA
Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus.. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na krstarenje Bosforom sa lokalnim vodičem. Obilazak Istanbula sa vode gde ćete videti najraskošnije vile, dvorce i letnjikovce najbogatijih ljudi kako u Turskoj tako i u svetu, obilazak Carigradske Patrijaršije. Mogucnost fakultativnog obilaska Dolmabahce palate. Polazak za Srbiju u posle podnevnim satima. Vožnja kroz Tursku, Bugarsku i Srbiju.
5. dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.Kraj programa.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata:
* prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
* smeštaj u Istanbulu, Hotel Sahinler 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni) u 1/2 i 1/3 sobama
* obilaske prema programu, Istanbul – panorama grada
* pratioca grupe tokom putovanja
* troškove organizacije i realizacije programa
– Ponuda ne obuhvata:
fakultativne izlete
putno zdravstveno osiguranje u iznosu od 600rsd
individualne troškove
– Doplata za 1/1 sobu – na upit
– CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
* Obilazak Plave džamije, Hipodroma, Aja Sofije, Topkapi palate sa ulaznicama i loklanim vodičem 40 €
* Krstarenje Bosforom i poseta Patrijaršiji sa lokalnim vodičem 20 €
* Tursko veče sa večerom, dva pića i trbušnim plesom 30€
* Dolmabahče palata sa ulaznicama i lokalnim vodičem 30 €
– Detaljne informacije o uslovima ponuda možete videti ovde – ISTAMBUL 2 noćenja
-Termin polaska: 24.10.2019.
– Sa priloženim kuponom iznos od 85evra plaćate na licu mesta našem partneru u u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate
– Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 40% vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja. Na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak na 3 rate čekovima ili administrativnom zabranom. Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Travel4You agencije. U slučaju poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 24.10.2019.
– Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće iskoristiti
– Obavezna najava agenciji
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Telefon za zakazivanje:  063/361060 ili 011/3166718 ili 011/2194872
– Radno vreme: Pon-Pet:09-17h Sub:10-14h Ned:ne radi
– Adresa: Njegoševa 37, Zemun


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

Turistička agencija Travel 4 you uspešno organizuje putovanja u zemlji i inostranstvu već duži niz godina. Prepoznatljivi smo po kvalitetu naših usluga i promotivnim putovanjima tokom cele godine. Želja nam je da imamo zadovoljne putnike, koji će prepoznati naša nastojanja da kroz stalno poboljšanje usluga, dugoročno ostvarujemo zajedničke ciljeve. U ponudi uvek imamo uzbudljive i atraktivne destinacije za letovanje, zimovanje ili kraće i duže turističke obilaske evropskih destinacija. Vodimo računa i o najsitnijim detaljima sa stalnom željom da vama ulepšamo put i boravak, a da mi unapredimo našu ponudu i usluge. Na sva putovanja vas vodi stručni vodič i putuje se autobusima vrhunske klase. U ponudi uvek imamo nešto novo i nadasve drugačije, originalno. Nastojimo da budemo kreativni, kako po pitanju destinacija na koje vas vodimo, tako i po pitanju usluge i dodatnih pogodnosti. https://www.facebook.com/Travel4You-1627903184115104/