Izbeljivanje zuba Opalesence gelovima za 1500 rsd! Popust!

Beogad, popusti . izbeljvianje zuba. Moj kuponIzbeljivanje zuba Opalesence gelovima laserska epilacija nogu, pazuha,u Arena estetik uz besplatan kupon - bez registracije Preuzmi kupone - bez registracije. Popusti na moj kupon.
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 4000KUPON ISTIČE
1500 RSD18/10/2019

Popusti. Izbeljivanje zuba! Uz besplatan kupon izbeljivanje zuba Opalesence gelovima u Arena estetik uz besplatan kupon – bez registracije na Novom Beogardu!

Uklonite dugogodišnje mrlje nastale konzumiranjem kafe, kole, vina, alkohola, cigareta, lekova.
Arena Estetik Centar u cilju izbeljivanja zuba koristi se najvakiltetniji Opalescence gel koji deluje tako što postepeno oslobađa aktivne supstance i izbeljuje zube.
Beljenje zuba je veoma popularna procedura, jer možete bez ikakvih neprijatnosti i po pristupačnoj ceni doći do prelepih belih zuba, a kod nas možete iskoristiti i akciju koja je trenutno u toku. Imati magičan osmeh, lep i prepoznat, nije lako.
Ovakav postupak i sam proces ne narušava zdravlje zuba i zubne gleđi te se preporučuje kao idealan način beljenja zuba bez negativnih posledica. Napominjemo da je izbeljivanja zuba koji su od porcelana ili kompozitne plombe nije moguće izbeliti. Proces izbeljivanja zuba se radi samo na zdravim i prirodnim zubima. Ovakav metod izbeljivanja je najbezbedniji i potpuno bezbolan.

Ponuda obuhvata, izbeljivanje zuba Opalesence gelovima i to tri tremana u jednom dolasku.
Posetite nas i prepustite se rukama profesionalaca!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata izbeljivanje zuba Opalesence gelovima (3 tretmana u jednom dolasku)
– Sa priloženim kuponom iznos od 1500rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti najkasnije do 18.10.2019.
– Neophodno je zakazivanje 2 dana unapred
– Ukoliko niste u mogućnosti da dođete u zakazano vreme, potrebno je 2 dana ranije da otkažete i prezakažete termin, u suprotnom će se kupon tretirati iskorišćenim
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Zakazivanje na telefon: 064 40 40 450
– Radno vreme: 10-18 (ponedeljak-petak) 10-16h (subota)
– Adresa: Antifašističke borbe 18, lokal 9, Novi Beograd

www.arenaestetik.rs

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Novi Beograd

Website : http://www.arenaestetik.rs Adresa : Antifašističke borbe 18, lokal 9
Telefon : 064 40 40 450
Pogledaj na mapi
Arena Estetik Centar je etetski studio koji nastoji na svojim klijentima i pacijentima pruži najbolju uslugu iz svake oblasti svoje delatnosti. Svesni su zahteva i potreba svojih klijenata da budu zdravi i lepi, pa su stoga razvili niz usluga koje pružaju uz maksimalnu stručnost u izuzetno prijatnom ambijentu.Usluge koje Arena Estetik Centar pruža su: Epilacija- Kavitacija- Lifting tela i lica- hijaluron i botox, mezoterapija,lipoliza,izbeljivanje zuba,trajna šminka.