Izbeljivanje zuba: Ordinacijsko ili kućno beljenje zuba za 3000rsd!

Beogad - popusti , Izbeljivanje zuba - Moj kupon.Zdravlje - Popusti - Beogad! Izbeljivanje zuba - Akcije! Besplatni kuponi na sajtu Moj kupon! Iskoristi popust za ordinacijsko ili kućno izbeljivanje zuba uz besplatan kupon - bez registracije!
Preuzmi besplatan pdf kupon bez placanja unapred 15000KUPON ISTIČE
3000 RSD12/10/2019

Izbeljivanje zuba popust 80%! Preuzmite besplatan kupon i iskoristite popust za ordinacijsko izbeljivanje zuba ili kućno beljenje sa folijom i gelom!

Lep osmeh je jedna od prvih stvari koju neko primeti na vama prilikom upoznavanja i svakako će dobro uticati na vaše samopouzdanje.

Današnja ponuda nudi najpoznatije svetski priznate metode beljenja zuba!

FGM (whitness HP maxx) izbeljivanje zuba (ordinacijsko)
Ova metoda beljenja zuba se koristi u našoj ordinaciji i potpuno je besbedna. Sistem se zasniva na primeni 35% hidrogen peroxida u gelu, koji se nanosi na zube i specijalne UV lampe koja ne zagreva i ne oštećuje zube. Zubi postaju za 2 do 4 nijanse svetliji, što zavisi od mnogo individualnih faktora. Nova nijansa će trajati od 2 do 5 godina.

Splint/trey metoda (kućno beljenje zuba)
To je gel koji sadrži Karbamid peroxid u niskim koncentracijama. U ordinaciji se uzima otisak gornje i donje vilice na osnovu kog se izradi kalup (trej) koji pacijent dobija zajedno sa gelom i nosi kući. Efekat traje 3 godine.


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata ordinacijsko beljenje zuba ILI kućno sa folijom i gelom
– Cena se odnosi na jednu vilicu
– Sa priloženim kuponom iznos od 3000rsd plaćate na licu mesta našem partneru
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja, a najkasnije do 12.10.2019.
– Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
– Ako ste sprečeni da dođete, pomerite zakazani termin, inače će vam se kupon računati kao iskorišćen
– Neophodno je zakazivanje
– Telefon za zakazivanje: 011/347 71 03 ili 062/252-626
– Radno vreme: pon – pet od 10h – 20h
– Adresa: Šamačka br. 2 lokal br. 7 Beograd, Konjarnik

www.ortodoncijadrandjelka.com


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Zvezdara

Website : http://ortodoncijadrandjelka.com/ Adresa : Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik
Telefon : 011/3477103
Pogledaj na mapi
Stomatološka ordinacija Dens in Dente nalazi se u ulici Šamačka br. 2 lokal br. 7 – Konjarnik. U prijatnom ambijentu, pokušaćemo da vas razuverimo da poseta stomatologu nije nešto čega se treba plašiti. Naš osnovni zadatak je da naši pacijenti sa osmehom dolaze i isto tako nas i napuštaju. Svoje višegodišnje iskustvo, ljubaznost, stručnost i veliki broj zadovoljnih pacijenata garant su našeg pravog puta do vašeg lepšeg i zdravog osmeha. Sve vrste stomatoloških usluga koje Vam nudimo uz konsultaciju i angažovanje najeminentnijih stručnjaka iz Srbije i regiona obećava da ćete sačuvati vaše zdravlje i na vreme sprečiti neželjene efekte, a probleme rešiti na najbolji mogući način. Stručni tim ordinacije se kontinuirano edukuje i primenjuje  nova dostignuća kao i najsavremenije proverene materijale koristi u terapiji i lečenju svojih pacijenata. Doktorka Anđelka Višacki Radomirović specijalista ortopedije vilica, vlasnik stomatološke ordinacije “Dens in Dente”, rođena je u Vršcu gde je završila osnovnu školu “Vuk Stefanović Karadžić” i prestižnu Gimnaziju “Borislav Petrov Braca” na prirodno matematičkom smeru sa odličnim uspehom. “Medicinski fakultet” u Novom Sadu na smeru stomatologije, redovno stažiranje  nastavila u ZC “Vršac” i Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Specijalizira ortopediju vilica u VMA, iskustvo i najsavremenije metode stečene na mnogim kongresima i simpozijumima prenosi na rad i na lečenje  svojih pacijenta. Nemojte se ustručavati i odlagati da zakažete Vašu posetu i uverite se u našu iskrenu brigu o vašem dentalnom zdravlju.