Beograd- izrada fotografija, moj kupon
Stari Grad, Voždovac

Izrada fotografija – 50 komada formata 10×15!Sačuvajte Vaše uspomene

450 rsd 1.000rsd
Ističe 06.12.2019
Preuzmi kupon

Popusti! Izrada fotografija 10×15 u Starom gradu i Voždovcu. Izrada fotografija uz besplatan blic kupon – sačuvajte Vaše uspomene!

U svom fotoaparatu ili telefonu sigurni smo dugo ste prikupljali tako zavidnu kolekciju uspomena, a one se već godinama kriju u starom folderu Vašeg računara. Zato smo Vam obezbedili 55% popusta, a sve u cilju da Vaše uspomene budu sigurne i na mestu koje zaslužuju-u dobrom starom albumu, spremne uvek da Vam izmame po koji osmeh!

Odaberite najlepše uspomene, fotografije na kojima se smejete, veselite, upoznajete nove ljude pa i one na kojima plačete, ljutite se ili vičete… Uspomene sa fotografija nas greju u sreći, ali i kad dođu rastanci i tuge jer tu su da posvedoče da smo bili, voleli, živeli.
Sačuvajte najlepše trenutke svoga života jer jedino je fotografija zadovoljstvo koje traje.
Dodjite i uverite se u njihov kvalitet! Fotografije predstavljaju najbolje opipljive uspomene na neke lepe trenutke koje želite da pamtite celog života. Danas Vam nudimo da svoje omiljene scene iz života smestite na fotografije vrhunskog kvaliteta i da ih tako sačuvate od zaborava!

Sačuvajte Vaše uspomene!

_______________________________________________________________________

BLIC KUPON

 • Jedan kupon važi za jizradu 50 fotografija
 • Jedna osoba može preuzeti više kupona
 • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu” na vašem telefonu ili računaru.
  Ponuda obuhvata: izrada fotografija – 50 fotografija formata 10x15cm 
  Sa priloženim blic kuponom iznos od 450 plaćate našem partneru na licu mesta
  Fotografije možete dostaviti na Email: [email protected] ili lično
  Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 06.12.2019. na 2 adrese: Dobračina 29 i Vojvode Stepe 33
 • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon ili poslati na gore pomenuti email
 • Telefon:011/2623-409, 011/3976-069   063/391-214
 • Adresa: Dobračina 29 , radno vreme: pon-pet od 09-17h, subota od 09-15h
 • Vojvode Stepe 33 ,  radno vreme od 08-20h, subota od 08-15h

 

 

 


* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

TAGOVI: Stari Grad, Voždovac

Foto Ris – nalazi se na dve lokacije u gradu, gde već godinama uslužuje svoje zadovoljne mušterije.Naša specijalnost je estetika!Naši standardi utemeljeni su u  dugogodišnjem bavljenju fotografijom i štampom. Umeće štampe i prenosa boje kako na foto papir, tako i na tkaninu ili bilo koji materijal, zahteva iskustvo i poznavanje sopstvenih mašina i tehnologije… mi Vam garantujemo kvalitet i jemčimo za svoje znanje u ovoj oblasti!Nestrpljivo čekamo Vaše kreativne zadatke!