Zemun

Jagnjetina ispod sača, čorba, pekarski krompir i dezert za dve osobe!

990 rsd 2.400rsd
Ističe 03.01.2020
Preuzmi kupon

Vreme je da se uverite u kvalitet koji već godinama krasi Zemunsku obalu i o kome se toliko dugo priča. Vodimo vas u čuveni restoran Dunavska priča, poznat po vrhunskim specijalitetima, sjajnim muzičkim večerima i domaćim ambijentom u kome ćete se osećati kao deo jedne prave priče – Dunavske.

Danas na meniju specijalitet kakav do sada niste probali, povedite vama dragu osobu i počastite se vrhunskim specijalitetom!  Iskusni kuvari restorana Dunavska priča će je spremiti za vas tako da uživate u svakom zalogaju!


BLIC KUPON

  • Jedan kupon važi za 2 osobe
  • Možete preuzeti više kupona
  • Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru

Ponuda obuhvata: Jagnjetinu ispod sača + pekarski krompir, dve teleće čorbe i dezert za dve osobe

NAPOMENA:

1. Hleb ne ulazi u cenu
2. Ponuda nije za poneti
3. Konzumacija hrane isključivo u restoranu
Sa priloženim kuponom uslugu u iznosu od 990rsd plaćate na licu mesta našem partneru

  • Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja svim danima osim UTORKA od 13h-21h (kuhinja radi do 21h), a najkasnije do 03.01.2020.
  • Ukoliko se, u danima vikenda, u restoranu organizuje proslava korisnicima koji u tom momentu žele da realizuju kupone će biti produžen rok iskoristivosti kupona
  • Obavezno poneti odštampan BLIC kupon
  • Neophodno je izrvšiti rezervaciju dan ranije od 10h-20h na telefon:  065/21 93 391
  • Radno vreme: Pon – Ned 10-23h,  UTORAK je neradni dan
  • Adresa: Kej Oslobođenja 69, Zemun

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupon!

TAGOVI: Zemun

Dunavska priča je jedinstven restoran koji gaji tradiciju starih srpskih kafana obojen boemskom dušom.Restoran se nalazi na obali Dunava ispod kule Gardoš u istorijskom delu grada koji je zbog posebne kulturne vrednosti pod zaštitom države. Restoran odiše prijatnom atmosferom u kojoj vreme često provode poznati beogradski umetnici, slikari, muzičari, ali i turisti iz celog sveta baš zbog očuvanja tradicije starih srpskih kafana koje nestaju. Gosti imaju priliku da se posluže specijalitetima srpske kuhinje, kao i ribljim specijalitetima uz vrhunsku uslugu. Posebno zadovoljstvo pruža opuštanje u bašti koja se nalazi na prelepom dunavskom šetalištu sa pogledom na Dunav gde ćete uživati u muzici koja se organizuje svakog dana osim ponedeljka, a u zimskim mesecima svake subote! U restoranu Dunavska priča se mogu organizovati svadbe, krštenja, proslave matura, rođendana…. po vrlo povoljnim cenama gde je moguć svaki dogovor. Posebno smo ponosni na naš ketering koji je velikom broju domaćica umnogome olakšao posao oko pripreme krsne slave i razne druge svečane događaje. Objekat je nov, ali su ambijent i arhitektura sačuvali duh prošlih vremena.