JAPANSKO ISCRTAVANJE OBRVA + PRVA KOREKCIJA za 6000rsd uz BESPLATAN KUPON!

6.000 rsd 12.000rsd
Kupon je istekao 22.07.2019
Studio lepote First Lady

Iscrtavanje obrva Japanskom tehnikom ubacivanjem pigmenta oštricom koja podstiče prirodni izgled dlaka različitih dužina i debljina. Najnovija tehnika koja daje toliko prirodan izgled da je gotovo neprimetno da je u pitanju trajna šminka.
Japansko iscrtavanje dolazi iz istočnih zemalja. Ovo trajno oblikovanje obrva  ima višestruke prednosti u odnosu na trajnu šminku obrva poznatu kao ”tribal”. U ovoj metodi se ne koristi mašinica već specijalne oštrice (blades) kojima se boja unosi plitko pod kožu u formi dlačica i zato umesto flomaster efekta dobijamo efekat prirodnog izgleda obrva.
Jako bitno je naglasiti da se postojeće obrve ne čupaju, nego se na mestima gde su obrve prestale da rastu, gde su se proredile, docrtavaju dlačice i blagokoriguje oblik i boja obrva.

Neka i vaše obrve budu savršene u svakom momentu!


BLIC KUPON
– Jedan kupon važi za jednu osobu
– Možete preuzeti više kupona
– Nakon preuzimanja, kupon možete štampati nalaziće se u “Download folderu”na vašem telefonu ili računaru
– Ponuda obuhvata japansko iscrtavanje obrva + GRATIS prva korekcija
– Sa priloženim kuponom iznos od 6000 plaćate našem partneru na licu mesta
– Kupon možete iskoristiti odmah nakon preuzimanja a najkasnije do 22.07.2019.
– Neophodno je poneti odštampan BLIC kupon 
– Obavezno je zakazivanje unapred
– Ukoliko iz bilo kog razloga ne možete da dođete na zakazani termin, molimo vas da ga blagovremeno otkažete i zakažete novi termin, u suprotnom kupon će se smatrati iskorišćenim
– Telefon za zakazivanje: 064/47-68-172
– Radno vreme: Pon-Pet od  10- 20h. Subota 10-15h, nedelja ne radna
– Adresa: Generala Štefanika 12/3, Naselje Stepa Stepanović

* Kategorije poput radnog vremena, raspoloživosti kapaciteta i zaliha i drugo podložne su promenama. Obavezno potvrdite detalje telefonom pre realizacije kupona!

http://hotsta.net/studiolepotefirstlady
Generala Štefanika 12/3, Naselje Stepa Stepanović
064/47-68-172
Pogledaj na mapi
Studio lepote First Lady nalazi se na adresi Generala Štefanika 12/3, naselje Stepa Stepanović.Studio za negu vaše lepote pružiće vam brižljivo kreirane tretmane lica i tela. Cilj našeg rada je da se vi osećate lepo i zadovoljno. Osluškujući pažljivo vaše želje i potrebe trudimo se da opravdamo vaše poverenje i postanemo vaš izbor broj jedan kada je u pitanju nega vašeg lica i tela.